Maak met kunstplanten een groen kantoor

Groene kantoren, steeds meer ondernemers laten hun kantoor omtoveren tot een groene oase. Uit veel onderzoeken is gebleken dat dit geen verkeerde overweging is. Het personeel gaat weer met plezier aan het werk en je kantoor straalt gezelligheid uit. Het onderhouden van de planten kost over het algemeen veel tijd en geld. Je kan deze […]

Groene kantoren, steeds meer ondernemers laten hun kantoor omtoveren tot een groene oase. Uit veel onderzoeken is gebleken dat dit geen verkeerde overweging is. Het personeel gaat weer met plezier aan het werk en je kantoor straalt gezelligheid uit. Het onderhouden van de planten kost over het algemeen veel tijd en geld. Je kan deze tijd op een goed manier besparen. Laat je kantoor omtoveren tot een groene oase doormiddel van kunstplanten. Kunstplanten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De zijde planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

Voordelen van een groen kantoor

Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van groene planten op kantoor. Uit deze onderzoeken zijn veel positieve resultaten gekomen. Het personeel zal weer met veel plezier aan het werk gaan. We zetten nog een aantal voordelen voor je op een rij
• Betere concentratie
• Stress vermindering
• Minder ziekte
• Betere stemming op kantoor
De natuur doet veel met ons concentratievermogen. Een wandeling maken tijdens de lunch is dus helemaal geen gek idee. Door je kantoor in te richten met groene kunstplanten creëer je een gezonde werkomgeving voor de personeelsleden. Op deze manier zal het personeel langer geconcentreerd aan het werk kunnen blijven. Maar zolang er tijd is voor een wandeling is het wel goed om dit te blijven doen. Een beetje beweging als je heel de dag op kantoor zit is altijd goed. Door de groene planten zal het personeel ook minder last van stress krijgen. Door vermindering van een gestreste sfeer zal er een betere stemming op kantoor zijn. De groene kunstplanten geven een gezellige sfeer en het personeel zal dit ook uit gaan stralen. Als er een goede sfeer op kantoor aanwezig is zullen mensen zich minder snel ziekmelden. Zoals je merkt bieden de groene kunstplanten veel voordelen aan je kantoor. Is er ruimte voor een aantal kunstplanten? Overweeg eens om contact op te nemen met een specialist die uw kantoor op een leuke manier kan inrichten.

Verschillende mogelijkheden

De zijde planten zijn zo gemaakt dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. De planten hoeven niet onderhouden te worden maar bieden wel dezelfde voordelen als echte planten. Je kan het kantoor op verschillende manieren inrichten met kunstplanten. Zo kan je kiezen om een hele muur vol te planten met kunst planten. Voor klanten die op kantoor komen is het echt een eyecatcher. Maar het bied ook voordelen voor het personeel. De wand heeft namelijk een geluiddempende werking. Wanneer je veel gesprekken via de telefoon voert zal er minder hinder zijn voor de medepersoneelsleden. Er is ook een mogelijkheid om losse plantenbakken met kunstplanten te vullen. Deze kan je gebruiken om een afscheiding tussen verschillende afdelingen gebruiken. Zo is het voor je personeelsleden makkelijker om een langere tijd geconcentreerd te werken. Ze zullen minder snel worden afgeleid door medepersoneel. Door bij de ingang een warm welkom te creëren is het voor klanten aantrekkelijker om binnen te stappen. Dit kan je doen doormiddel van een aantal kunstplanten of zet een groot boeket neer van zijde bloemen.

Search