Je mooiste herinneringen in huis aan de muur

Onze smartphone staat er vol mee, waardevolle foto’s waar we tegenwoordig te weinig mee doen. We sturen ze door naar onze familie en vrienden, kijken er zelf geregeld naar maar doen er vervolgens weinig tot niets mee en dat is zonde. Heb jij toevallig zo waardevolle foto waar je urenlang naar kan blijven staren? Wij […]

Onze smartphone staat er vol mee, waardevolle foto’s waar we tegenwoordig te weinig mee doen. We sturen ze door naar onze familie en vrienden, kijken er zelf geregeld naar maar doen er vervolgens weinig tot niets mee en dat is zonde. Heb jij toevallig zo waardevolle foto waar je urenlang naar kan blijven staren? Wij geven je een paar tips wat je met die foto’s kan doen.

Maak er een wandkleed van

Je kent het wellicht nog wel van vroeger en ziet ze steeds vaker weer terugkomen. De wandkleden. Waar je oma deze vroeger had van een prachtig landschap kan jij deze wanddecoratie nu voorzien van een eigen foto. Een keer wat anders dan de standaard canvas aan de muur en gegarandeerd een succes cadeautje voor aan je grootouders. Je kan hier de wanddecoratie groot doek bekijken op Fotocadeau.

Van foto tot behang

Je hebt het foto behang vast wel is voorbij zien komen, de meest bekende is die van de bizon. Maar die bizon kan je ook inruilen voor een foto van je dierbare. Denk hierbij aan een foto van je gezin, kinderen of vakantie. Perfect voor de foto’s waar je zelf zo trots op bent dat je jezelf hebt afgevraagd of je geen beroepsfotograaf had moeten worden. Want eerlijk is eerlijk, dat soort foto’s hebben we allemaal wel is gemaakt toch? Bekijk hier de mogelijkheden van behang foto van fotocadeau.

Foto op glas: onze favoriet

Onze persoonlijke favoriet is de foto op glas, perfect voor hoge kwaliteit foto’s zoals portretten van je kinderen. De foto op glas heeft namelijk een luxe uitstraling en laat alle kleuren tot zijn recht komen en daarom niet voor niets onze favoriet.

Wat is jouw favoriet voor je foto’s? Laat het ons weten.

 

Search