Financiën regelen als ZZP’er

Als ZZP’er is het vaak lastig om een hypotheek te krijgen voor het kopen van een woning, aangezien deze geen werknemersverklaring kan overleggen. Wel kunnen ze vaak jaarcijfers overleggen van het jaar ervoor, maar veel hypotheekverstrekkers hebben daar geen vertrouwen in. Hierdoor is het voor zelfstandige erg lastig, dan wel onmogelijk om een huis te […]

Als ZZP’er is het vaak lastig om een hypotheek te krijgen voor het kopen van een woning, aangezien deze geen werknemersverklaring kan overleggen. Wel kunnen ze vaak jaarcijfers overleggen van het jaar ervoor, maar veel hypotheekverstrekkers hebben daar geen vertrouwen in. Hierdoor is het voor zelfstandige erg lastig, dan wel onmogelijk om een huis te kopen. Dit is iets wat uiteraard niet acceptabel is, deze mensen hebben immers ook recht op het kopen van een woning als deze een stabiel inkomen hebben en dit aan kunnen tonen.

ZZP algemeen

Over het algemeen hebben ondernemers het vrij zwaar met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek zodat ze een woning kunnen kopen. Hierdoor hebben veel zelfstandigen geen eigen woning, terwijl sommige ondernemers dit zeker wel kunnen bekostigen.

ZZP hypotheek krijgen

Veel hypotheekverstrekkers doen erg moeilijk als een ZZP’er een hypotheek wil aanvragen voor het kopen van een woning. Het is aan te raden om als zelfstandige tijdens het kopen van een woning, je te laten ondersteunen door iemand die kennis heeft van de mogelijkheden voor een ondernemer. Wil jij ook je ZZP hypotheekonline regelen?

Dit is een bemiddelaar die zelf ook problemen heeft gehad met het krijgen van een hypotheek. Hij weet dus zelf hoe frustrerend het kan zijn en heeft dezelfde wegen bewandeld als veel ZZP’ers. Uiteindelijk is het gelukt om een woning te kunnen kopen, ondanks dat er geen werkgeversverklaring kon worden afgegeven. De eigenaar heeft besloten door deze ervaring om het ook voor andere ondernemers mogelijk te maken om een huis te kopen door deze bij te staan in het hele traject met betrekking tot het kopen van een woning.

 

Het is dus ook als ZZP’er mogelijk om een woning te kopen als je je laat bijstaan door ‘deondernemershypotheek’. Zij hebben de kennis en de ervaring, waardoor zij precies weten hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Regel hier je ZZP hypotheek.

 

Search