BBQ Workshop bij jou op locatie!

Om op een barbecue een goed stuk mals vlees te bereiden is een goede barbecue noodzakelijk. Het is ook belangrijk om wat kennis over het vlees te hebben. Wil u een tijdens de barbecue partijtjes een lekker mals stuk vlees aan de gasten voorschotelen? Tijdens een BBQ workshop op een Weber barbecue kan u met […]

Om op een barbecue een goed stuk mals vlees te bereiden is een goede barbecue noodzakelijk. Het is ook belangrijk om wat kennis over het vlees te hebben. Wil u een tijdens de barbecue partijtjes een lekker mals stuk vlees aan de gasten voorschotelen? Tijdens een BBQ workshop op een Weber barbecue kan u met een aantal vrienden of collega’s echte professionals worden. Om u iets meer te vertellen over de verschillende cursussen en workshops schreven wij dit artikel.

BBQ workshop Weber

Barbecueën wordt steeds makkelijker gemaakt voor alle mogelijkheden met een gasbarbecue. Met een gasbarbecue gaat het aansteken en op temperatuur brengen veel makkelijker. Alleen de beleving van de echte barbecuesmaak aan uw vlees zal eens stuk minder zijn. Om deze smaakbeleving wel goed aan uw vlees te geven kan is het slim om een houtskoolbarbecue te gebruiken. Deze barbecues zijn wat lastiger om aan te stekken maar bieden wel andere voordelen zoals:
• Smaakvariaties door verschillende brandstoffen
• Makkelijk schoon te maken
• Vuur geeft meer emotie aan het barbecueën
Tijdens het barbecueën kan er gebruik gemaakt worden van verschillende houtsoorten of briketten. Deze soorten geven een specifieke smaak aan je vlees die je met een gasbarbecue niet kan creëren. Als de barbecue op temperatuur is zal deze warmte lang vastgehouden worden door een deksel die bij de weber barbecues horen. Wil u graag op een goede manier een stuk vlees bereiden op een weber barbecue? Met een BBQ workshop Weber kan u de kneepjes van het vak leren. Wil u tijdens een feestje of personeelsuitje een BBQ workshop volgen. De Weber barbecues worden bij u op locatie gebracht. Op de weber Barbecues worden onder bereiding van professionals heerlijke maaltijden bereid. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en iedereen kan ervan mee genieten.

Grill academy cursussen met professionals

Op de grill academy weber kan u de exclusiviteit van de weber barbecue echt ervaren. Op de weber academy krijgt u te maken met verschillende demonstraties van barbecue experts en kan u genieten van heerlijke gerechten die op een weber barbecue bereid zijn. Nadat u genoten heeft van al deze gerechten is het tijd om zelf aan de slag te gaan. U krijgt begeleiding van echte professionals die u zoveel mogelijk kennis proberen bij te brengen. Weber heeft verschillende soorten barbecues die allemaal een specifiek onderdeel bevatten. Tijdens de grill academy weber mag u zelf aangeven van welke barbecue u gebruik wil maken. De grill academy is zo ingericht zodat u een echte barbecuebeleving ervaart.

Een professional worden tijdens een personeelsuitje

Een BBQ workshop weber met alle personeelsleden kan makkelijk georganiseerd worden. Is er op de locatie voldoende ruimte voor verschillende barbecues? De specialisten komen graag op uw locatie om iedereen een chef barbecue te maken. Tijdens deze workshop worden heerlijke maaltijden bereid onder leiding van de professionals. Op deze manier is een BBQ workshop leuk voor iedereen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een grill academy cursus op locatie! Neem eens contact op de mogelijkheden door te spreken.

Search