Fungki: het geheim voor een gezonder leven

In de dynamische wereld, waar traditie en vooruitgang hand in hand gaan, is er een bedrijf dat streeft naar een revolutie in de perceptie van gezondheid en welzijn. Fungki, op een missie om ons dagelijks leven te veranderen, richt de schijnwerpers op psilocybine en microdosering, een combinatie die verrassend weinig te maken heeft met ‘feesten’ […]

In de dynamische wereld, waar traditie en vooruitgang hand in hand gaan, is er een bedrijf dat streeft naar een revolutie in de perceptie van gezondheid en welzijn. Fungki, op een missie om ons dagelijks leven te veranderen, richt de schijnwerpers op psilocybine en microdosering, een combinatie die verrassend weinig te maken heeft met ‘feesten’ of ‘spiritualiteit’ zoals vaak wordt aangenomen. In plaats daarvan zou psilocybine weleens het best bewaarde geheim kunnen zijn om zowel fysieke als mentale gezondheid te bevorderen, een heilige graal voor het alledaagse welzijn.

Fungki’s reis: microdosering en truffels

Fungki nodigt je uit om deel te nemen aan hun missie om de potentie van het microdoseren van truffels te ontdekken en zo ons leven te verbeteren. Het is tijd om ons perspectief op geestverruimende stoffen te veranderen en hun positieve invloed op ons welzijn te erkennen. Welkom in de wereld van transformatie!

Hoog in kwaliteit

Fungki® maakt gebruik van speciaal ontwikkelde Microdosing Truffels, het resultaat van 25 jaar kweken op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Fungki® truffels zijn kleiner en bevatten een consistent gehalte aan actieve stof in elke mini-truffel. De Psilocybe Mini Mexicana stengel is exclusief ontwikkeld voor de praktijk van microdoseren, waarbij elke truffel gemiddeld één milligram psilocybine bevat. Alle Fungki truffels worden biologisch geteeld in Nederland.

Het team achter Fungki

Achter Fungki staat een team van toegewijde professionals met een schat aan kennis en
ervaring.
1. Stephanie: Medeoprichter & Fungki-chef
Stephanie is verantwoordelijk voor alle dagelijkse activiteiten. Ze runt haar eigen praktijk in Amsterdam en heeft diepgaande kennis van uiteenlopende holistische geneesmethoden.

2. Nak: Expert in Plantengeneeskunde
Nacho, of ”Nak” heeft meer dan twintig jaar besteed aan het bestuderen van de Andes- Amazonemedicine naast prominente sjamanistische genezers in de Peruaanse jungle.

3. Andrea: Ambassadeur
Andrea werkt met de Fungki producten en biedt lokale ondersteuning. In 2016 richtte ze Stellar Folk op, een organisatie die transformationele retraites en een-op-een-sessies op Ibiza organiseert, gericht op plantengeneeskunde en zelfonderzoek.

4. Frederique: AmbassadeurFrederique brengt meer dan twintig jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg met zich mee. In de afgelopen jaren heeft ze de impact van psilocybinetherapie bestudeerd in haar praktijk.

In een leven die altijd in beweging is, brengt Fungki een welkome verandering in de manier waarop we over gezondheid en welzijn denken. Ze nodigen ons uit om de mogelijkheden van psilocybine en microdosering te verkennen en ons dagelijks leven te verbeteren. Bij Fungki gaat het niet om feesten, maar om het vinden van de heilige graal in fysieke en mentale balans.

Search