Zo geef je een feest om nooit te vergeten

Ben je binnenkort jarig? Of houd je een jubileumfeest? Er is altijd een reden om een feestje te geven.  Je wilt natuurlijk dat iedereen een leuke tijd heeft op jouw feest, maar soms vergeet je jezelf helemaal. Wil je dit keer een feest geven waar iedereen, inclusief jij, met een goed gevoel aan terugdenkt? Wij […]

Ben je binnenkort jarig? Of houd je een jubileumfeest? Er is altijd een reden om een feestje te geven. 

Je wilt natuurlijk dat iedereen een leuke tijd heeft op jouw feest, maar soms vergeet je jezelf helemaal. Wil je dit keer een feest geven waar iedereen, inclusief jij, met een goed gevoel aan terugdenkt? Wij geven je drie tips over hoe je een onvergetelijk feest kunt organiseren met onder andere leuke muziek en lekkere hapjes en drankjes. 

Muziek is een echte sfeermaker

Naast de juist mensen is muziek een echte sfeermaker. Het is van belang dat je de juiste muziek kiest voor jouw gelegenheid. Zonder de juiste muziek is een feest namelijk maar saai. Maak een Spotify lijst en zet daar al jouw feestliedjes in. Deel deze vervolgens met je vrienden en vraag of zij er ook leuke nummers in willen zetten. Zo draai je de hele avond muziek die al jouw gasten leuk vinden.

Geef je een groot feest of evenement? Dan kun je ervoor kiezen om een zanger, DJ of band in te huren. Bij Evenses vind je verschillende licht- en geluidsshows, maar ook kun je er verschillende bands of DJ’s boeken.

Hapjes en drankjes

Hapjes en drankjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op het feest. Van al dat praten en dansen krijgen we dorst, maar ook honger. Kies je voor de standaard dranken zoals bier, fris en wijn? Of wil je het iets specialer maken? Je kunt bijvoorbeeld cocktails serveren op je feestje of gebruik maken van een puncherecept. Wat betreft de hapjes zijn er heel veel mogelijkheden. Je kunt het eten kant en klaar uit de supermarkt halen of ervoor kiezen om zelf de keuken in te gaan. Zet naast chips en borrelnootjes ook eens iets origineels als nachos op tafel.

Een act boeken

Wil je echt een onvergetelijk feest geven? Eentje waarover iedereen nog jaren praat? Als je groots uit wilt pakken, kun je leuke acts boeken. Dit kan een sneltekenaar zijn om een humoristische herinnering aan jouw feest te geven, maar ook een typetje die al je gasten vermaakt. Als je je fuif naar een next-level wilt tillen, biedt Evenses ook nog verschillende acrobatische acts aan. Deze acrobaten en dansers zetten jouw feest gegarandeerd op stelten. 

Search