Weekend weg met je maten

  Het weekendje uit met je beste maten is in zicht! Even heerlijk mannendingen doen zonder ergens over na te denken. Maar wat doe je dan eigenlijk? Het is een goed idee om alvast wat ideeën te bekokstoven om zo de leukste trips te vinden die bij jullie passen. Hier zijn alvast enkele aanraders. Lekker […]

 

Het weekendje uit met je beste maten is in zicht! Even heerlijk mannendingen doen zonder ergens over na te denken. Maar wat doe je dan eigenlijk? Het is een goed idee om alvast wat ideeën te bekokstoven om zo de leukste trips te vinden die bij jullie passen. Hier zijn alvast enkele aanraders.

Lekker skiën

Met je vrienden de verkoeling opzoeken op de pistes is natuurlijk een onderneming die erg populair is. Overdag lekker skiën in de bergen waar je lekker door de verse sneeuw glijdt en die berglucht opsnuift. En dan ‘s avonds even helemaal los gaan in een van de vele apres-ski hutten. Het wordt sowieso een gezellige boel.

Racen

Een weekend met je maten eropuit kan natuurlijk ook in de vorm van racen. Bijvoorbeeld door met buggy’s op diverse locaties tegen elkaar te racen en het weer te trotseren. Op het strand of in de duinen, het kan allemaal. Je kunt het ook combineren met andere activiteiten om lekker afwisselend actief te zijn. Neem eens een kijkje op een mannenblog om de diverse mogelijkheden te ontdekken.

Mountainbiken

 

Voor de sportfanaten kan een weekend mountainbiken natuurlijk de ideale manier zijn om eens lekker eropuit te trekken in diverse mooie gebieden. Ontdek bijvoorbeeld nieuwe routes via prachtige beekjes in de Ardennen en overnacht in een stijlvolle gezellige hut. Wellicht kan je ook extra activiteiten doen als paintballen of andere leuke dingen die je tegenkomt.

Bier en barbecue

Natuurlijk is je weekend met je maten niet compleet zonder een rijke toevoeging van bier en ook de mogelijkheid tot barbecuen. Vaak kan je bij organisaties diverse trips organiseren voor mannen waarbij je veel luxe en comfort hebt zodat je nergens over na hoeft te denken. Je kunt online inspiratie opdoen en deze mogelijkheden ook eens bekijken, vaak zijn er leuke aanbiedingen.

Doe stedentrips

Het kan ook erg leuk zijn om diverse steden te bezoeken met elk hun unieke eigenschappen en bezienswaardigheden. Plan diverse routes uit en kijk naar eventuele lokale activiteiten om zoveel mogelijk uit je weekend te halen. Dit kan met eigen vervoer waarbij je veel vrijheid hebt of via een georganiseerde trip. Je kunt eventueel met een leuke kroegentocht meegaan.

Search