Videowalls: Complimenteer jouw horecazaak ermee

Videowalls geven jouw horecazaak net even dat beetje extra. Schilderijen en poster zijn niet meer nodig. De beeldschermen worden namelijk jouw nieuwe blikvangers. Je kunt een videowall inzetten voor verschillende doeleinden in jouw horecazaak zoals voor entertainment of reclame. In dit blog leggen we je meer uit over de toepassing van videowalls in de horeca. […]

Videowalls geven jouw horecazaak net even dat beetje extra. Schilderijen en poster zijn niet meer nodig. De beeldschermen worden namelijk jouw nieuwe blikvangers. Je kunt een videowall inzetten voor verschillende doeleinden in jouw horecazaak zoals voor entertainment of reclame. In dit blog leggen we je meer uit over de toepassing van videowalls in de horeca.

Videowalls zijn een nieuwe vorm van entertainment

Waarom zul je maar één scherm ophangen in je horecazaak, wanneer je ook een hele muur kan plaatsen? Sportwedstrijden en filmavonden worden op een totaal andere manier beleefd. Alle beeldschermen worden (vrijwel) naadloos tegen elkaar geplaatst. Samen vormen deze schermen één groot beeld. Wat er op de schermen afspeelt, kun jij helemaal zelf bepalen.

Een muur volledig bekleed met schermen, trekt ook gelijk de aandacht. Gasten die binnenlopen zal het gelijk opvallen dat er wat anders is bij jou in je horecazaak. Als je de schermen goed inzet, zorg je ervoor dat je de aandacht ook houdt. Gasten zullen zich zeker jouw horecazaak herinneren in de toekomst.

Reclame maken was nog nooit zo makkelijk

Hangt jouw horecazaak nog steeds vol met posters van feestjes of reclameborden van bedrijven? Dan wordt het toch echt eens tijd voor wat anders. Met een muur aan beeldschermen heb je geen papieren posters en reclame meer nodig. Je kunt namelijk eenvoudig via je computer instellen wat er op de schermen komt. Zo kun je bij meerdere schermen ook individuele beelden afspelen. Een muziekclip op het ene scherm en reclame op de andere scherm. Je hebt het helemaal zelf in de hand.

Daarnaast hoef je de beeldschermen maar één keer aan te schaffen en installeren. Je hoeft niet meer onnodig tijd te verspillen met het vervangen van tientallen posters. Je hebt dan niet meer te maken met al het afval dat posters met zich meebrengen. Wat weer beter is voor het milieu.

Altijd de mooiste beelden

De videowall schermen beschikken altijd over het beste contrast. Van full HD tot 4k beeld afhankelijk van de versie die je kiest. Deze schermen zijn zo met elkaar verbonden dat zelfs beelden vergroot op alle schermen er nog geweldig uitzien.

Doordat de beelden aangesloten zijn op een computer, zijn ze ook verbonden op het internet. Zo kun je eenvoudig een film aanzetten via Netflix of Youtube. Wil je wat rustigers? Dan Google je makkelijk een foto van je favoriete kunstwerk. Zodat jij de schermen precies naar jouw smaak en wensen instelt.

Search