Thalys naar Parijs boeken, dit zijn de voordelen

Ga jij binnenkort een keertje naar Parijs? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar de mogelijkheid om met de Thalys naar Parijs te reizen. Vaak reizen mensen met de auto naar Parijs. Niet alleen is dit een lange reis, maar het is ook een stressvolle reis, omdat je door alle gekte […]

Ga jij binnenkort een keertje naar Parijs? Dan is het een goed idee om eens te kijken naar de mogelijkheid om met de Thalys naar Parijs te reizen. Vaak reizen mensen met de auto naar Parijs. Niet alleen is dit een lange reis, maar het is ook een stressvolle reis, omdat je door alle gekte in de stad heen zult moeten reizen. Daarnaast is de kans op schade aan je auto natuurlijk ook groot wanneer je door grote en drukke steden heen moet rijden en daarbij ook te maken hebt met parkeren in smalle straatjes. Een heel goed alternatief is om met de Thalys naar Parijs te reizen. In dit artikel bekijken we de verscheidene voordelen van het nemen van de Thalys naar Parijs.

Verschillende manieren van reizen met de Thalys

Wanneer je de trein naar Parijs gaat nemen, kun je uit verschillende soorten kaartjes kiezen. Hierbij kun je kiezen voor de goedkoopste treinkaartjes, waarbij je een normaal treinstel krijgt,  waarbij je een tas of koffertje mee kunt nemen en eventueel gebruik kunt maken van de catering. Reis je echter met verscheidene soorten koffers? Dan kun je beter gebruik maken van de comfortabele experience die de Thalys biedt. Hierbij betaal je iets meer en krijg je comfortabelere stoelen. Hierdoor kun je dan ook meer koffers kwijt en krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van stopcontacten. Dat maakt een reis naar Parijs net wat comfortabeler en maakt het mogelijk om meerdere koffers mee te nemen.

Ook kun je kiezen voor de Premium experience. Hierbij krijg je toegang tot alle lounges, kun je gebruik maken van catering, kranten en wifi. Ook kan het personeel er voor zorgen dat je gebruik kunt maken van een taxi zodra je aankomt. Zij zullen de taxi dan al voor je boeken en dan kun jij gemakkelijk en snel gebruik maken van deze taxi. Ook kun je natuurlijk meer bagage meenemen dan wanneer je een normaal ticket zou bestellen.

Thalys naar Parijs, snel en voordelig

Wanneer je met de Thalys naar Parijs wilt, is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de kosten en de mogelijkheden. Hierbij kun je gemakkelijk gebruik maken van het internet en kun je kijken naar de verscheidene mogelijkheden die hierbij horen. Het is verstandig om een goed beeld te hebben van de mogelijkheden die de Thalys biedt en om te kijken wanneer je moet gaan reserveren voor je reis. Bij de Thalys kun je tot ongeveer twee maanden voor tijd goedkope treinkaartjes bestellen, maar zodra je binnen enkele weken voor vertrek kaartjes gaat kopen, is de kans groot dat je een veel hogere prijs gaat vinden.  Het is dan ook belangrijk om op tijd een voordelig kaartje te vinden. Je kunt vervolgens gemakkelijk op de Thalys naar Parijs stappen en binnen vier uur stap je uit op Paris du Nord. Vanaf daar kun je dan ook gemakkelijk gebruik maken van de metro- en taxi systemen die door Parijs heen lopen.

Kijk op Treinreiziger.nl voor de mogelijkheden om met de trein naar Parijs te reizen.

Search