De schoenentrend

Schoenen is voor veel liefhebbers het belangrijkste onderdeel van een outfit. Mensen die van schoenen houden zeggen de persoonlijkheid van iemand te kunnen lezen door te kijken naar de schoenen die iemand aan heeft. Voor sommige mensen zijn kleren en schoenen een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven, terwijl de ander er totaal niets om […]

Schoenen is voor veel liefhebbers het belangrijkste onderdeel van een outfit. Mensen die van schoenen houden zeggen de persoonlijkheid van iemand te kunnen lezen door te kijken naar de schoenen die iemand aan heeft. Voor sommige mensen zijn kleren en schoenen een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven, terwijl de ander er totaal niets om geeft. Dit is een persoonlijke interesse die bij iedereen anders is. Om dieper in te gaan op het onderwerp schoenen, hebben we in dit artikel een aantal schoenen opgesteld die dit jaar erg veel werden gedragen.

Old-skool Vans

Een van de meest gedragen schoenen van het afgelopen jaar zijn Vans old-skool. Vans old-skool is het lage model van de Vans die sinds kort weer helemaal terug in de mode is. Vroeger waren deze schoenen al trending, maar het was inmiddels wel een beetje afgelopen met het merk tot een poos geleden. Toen de schoen weer helemaal opblies. Inmiddels zie je ze minimaal tien keer als je een rondje door de stad loopt. Vans heeft over het algemeen een beetje de naam van een skaters merk. Niet alleen het old-skool model is hard gegaan want even na het lage model was het, het hoge model van de schoen die viral ging over de hele wereld. Je ziet vaker dat oude schoenen vele jaren later weer terug komen in de mode. Dit zie je ook met de vrouwen broeken die van imitatieleer worden gemaakt.

Nike Air Force 1 Low

Ook deze schoen was en is een super trend over de hele wereld. Het is het lage model van de Nike Air Force 1 collectie. Dit is een hele vlotte simpele schoen die je werkelijk waar onder iedere outfit kunt dragen. Dit model wordt vooral in het wit verkocht en is een bekende schoen voor zowel de heren als de dames. Ook deze schoen is al eerder uitgebracht door Nike dit deden ze een hele lange tijd geleden, de schoen werd namelijk al op de markt gebracht in 1982. En nu is het de best verkochte schoen van de afgelopen twee jaar. Hedendaags worden er nog steeds enorm veel van dit model verkocht. De verkoopcijfers hebben ook met de prijs te maken, de schoenen staan op de markt tegen een prijs van honderd euro. Dit is tegenwoordig een redelijk goedkoop model van Nike.

Balenciaga

Een ander merk die momenteel erg populair is in zowel kleren als schoenmodellen is Balenciaga. Balenciaga is een extreem duur exclusief Italiaans modehuis. Het merk heeft momenteel twee erg goed verkopende modellen van schoenen lopen. Het gaat hier om de Balenciaga Speed Trainer en de enorm grote Balenciaga Triple S. De speed trainers staan op de site te koop tegen een extreme prijs van wel 595.- euro. Voor veel mensen is dit natuurlijk een belachelijk bedrag om te spenderen aan een paar schoenen. Echter, het kan nog veel erger, bijvoorbeeld met het model Balenciaga Triple S.. Bij De Triple S praat je over een prijs van wel 695.- euro. Hoewel de prijzen zo absurd hoog zijn draait het bedrijf momenteel erg goed.

Search