De reis van je leven

Op vakantie in Nederland is natuurlijk erg makkelijk. Je spreekt de taal, je bent dicht bij huis en je kent alle regels. Wil je echter eens iets anders dan een vakantie in Nederland? Bezoek dan eens een ander Europees land. Ga dan bijvoorbeeld cultuur snuiven in Frankrijk, of geniet van de zon in Spanje. Wil […]

Op vakantie in Nederland is natuurlijk erg makkelijk. Je spreekt de taal, je bent dicht bij huis en je kent alle regels. Wil je echter eens iets anders dan een vakantie in Nederland? Bezoek dan eens een ander Europees land. Ga dan bijvoorbeeld cultuur snuiven in Frankrijk, of geniet van de zon in Spanje. Wil je ook graag eens buiten Europa op reis? Spaar dan je geld op en geniet van het mooie Afrika. Het unieke landschap, de prachtige dieren en de mooie steden. Er zijn onwijs veel manieren om Afrika te ontdekken.

Op safari!

De beste manier om de wilde dieren van Afrika te ontdekken in door middel van een safari. De bekendste plek van Afrika om een safari te doen is Tanzania. Tijdens de safari zie je tijgers, leeuwen, olifanten, apen en misschien nog wel veel meer dieren. Gedurende de safari word je begeleid door een gids die je meer vertelt over de omgeving en de dieren. Bij een safari krijg je vaak zelf kiezen of je ‘s nachts gewoon in een hotel of appartement wilt verblijven of dat je in het wild wilt overnachten.

Ontdek Namibië

Een andere prachtige manier om Afrika te ontdekken is met een autoreis door Namibië. Met een autoreis ontdek je zelf het prachtige landschap van Namibië. Ontdek bijvoorbeeld de woestijn, het Waterberg Plateau, oude steden en ook in Namibië zijn er veel wilde dieren te zien. Tijdens de autoreis maak je een rondreis waardoor je veel leert over de cultuur en tradities in Namibië. Met een geplande autoreis slaap je in comfortabele accommodaties en kun je de volgende dag weer uitgerust verder met je tocht. Zo mis je geen enkel hoogtepunt.

Het veelzijdige Kaapstad

De hoofdstad van Zuid-Afrika, Kaapstad, heeft een hoop moois te bieden. Kaapstad is een enorme stad, dus hier zul je je zeker niet vervelen. Je kunt de mooie landschappen rondom Kaapstad bezoeken, Kaap de Goede Hoop is zeker een bezoek waard en ook het strand kun je niet missen. Op het sommige strands kun je pinguïns spotten en ook op en in het water zijn veel mooie dieren te zien. De stad zelf kun je verkennen met een fietstour.

Search