Ontdek het prachtige Tanzania

Over de hele wereld zijn prachtige landschappen te vinden. De watervallen in Canada, de stranden van Curaçao, de bergen in Zuid-Amerika en natuurlijk de Nederlandse Veluwe niet te vergeten. Een land met heel veel verschillende landschappen is Tanzania. Hier vind je prachtige bergen, wilde dieren en witte stranden. In dit artikel hebben we een paar […]

Over de hele wereld zijn prachtige landschappen te vinden. De watervallen in Canada, de stranden van Curaçao, de bergen in Zuid-Amerika en natuurlijk de Nederlandse Veluwe niet te vergeten. Een land met heel veel verschillende landschappen is Tanzania. Hier vind je prachtige bergen, wilde dieren en witte stranden. In dit artikel hebben we een paar prachtige delen van Tanzania op een rij gezet. Er worden namelijk veel exclusie Tanzania reizen op maat aangeboden en zo weet jij precies waar je naartoe wilt.

Het eiland Zanzibar

Zanzibar is een prachtig onderdeel van Tanzania. Het eiland ligt aan de oostkust van Afrika en is goed te combineren met een bezoek aan het vast land van Tanzania. Op het eiland vind je prachtige stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen of kunt gaan snorkelen. Ook de steden op Zanzibar zijn leuk om te bezoeken. De populairste stad is Zanzibar-Stad. Hier vind je veel restaurants, winkels, markten en hotels. Tenslotte is ook Coral Cave een mooie bezienswaardigheid. Dit is een indrukwekkende grot die veel door toeristen wordt bezocht.

Wilde dieren spotten

In Tanzania vind je een hoop safariparken. Voornamelijk in het noorden van het land zijn er veel, maar ook het zuiden is goed geschikt voor een safari. Tijdens een safari rijd je met een gids door het wild en spot je verschillende dieren. Je ziet misschien wel tijgers, leeuwen, giraffen, apen en waarschijnlijk nog veel meer dieren. Gedurende de safari zal de gids je meenemen langs prachtige locaties en hij vertelt je een hoop informatie over zowel het landschap als over de dieren.

Een rondreis door Tanzania

Naast het mooie eiland Zanzibar en de safari’s heeft Tanzania nog veel meer te bieden. Er zijn prachtige landschappen en mooie steden om te bezoeken. Wanneer je er voor kiest om een rondreis door Tanzania te maken kun je al het moois van Tanzania bekijken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een safaripark, bezoek vervolgens een mooie stad en ga tenslotte nog wandelen op een berg. Hoe langer je reis is, hoe meer moois je kunt ontdekken. Door je reis te boeken met behulp van een reisbureau weet je zeker dat je geen hoogtepunten mist.

Search