Boek een salonboot en vaar langs de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival

Dit jaar staat onze hoofdstad opnieuw in het teken van tientallen sprankelende lichtkunstwerken! Je kunt deze bewonderen tijdens het Amsterdam Light Festival, dat van 28 november 2019 tot 19 januari 2020 plaatsvindt. De stad is in deze periode het shiny decor voor schitterende kunstwerken van licht op en langs de grachten, die ontworpen zijn door […]

Dit jaar staat onze hoofdstad opnieuw in het teken van tientallen sprankelende lichtkunstwerken! Je kunt deze bewonderen tijdens het Amsterdam Light Festival, dat van 28 november 2019 tot 19 januari 2020 plaatsvindt. De stad is in deze periode het shiny decor voor schitterende kunstwerken van licht op en langs de grachten, die ontworpen zijn door getalenteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Wil jij dit sprankelende event op een unieke en luxe manier beleven? Boek dan een salonboot bij Amsterdam Boothuur!

Vaar loungend langs het Amsterdam Light Festival

Amsterdam Boothuur heet je van harte welkom aan boord van een van de comfortabele verwarmde boten voor een lichtjes rondvaart door Amsterdam! Een professionele schipper vaart je via de speciale route langs alle lichtinstallaties en kunstwerken. Catering op maat maakt jouw Amsterdam Light Festival rondvaart helemaal compleet! Of je nu kiest voor een aangeklede borrel of een meergangen diner. Zo ervaar je een onvergetelijke en kunstzinnige avond!

Optimaal genieten van een high end rondvaart

Wanneer jij een luxe salonboot huurt tijdens het Amsterdam Light Festival, is vorstelijk genieten gegarandeerd! Amsterdam Boothuur heeft namelijk wel drie verschillende salonboten waarmee jij een luxe rondvaart in stijl door de grachten van Amsterdam maakt. Deze super mooie klassieke salonboten, zijn ook nog eens voorzien van elektrische, fluisterstille motoren. Zo genieten jij en je gezelschap optimaal van de lichtjes rondvaart in Amsterdam; ongeacht waar jij hen voor uitnodigt. Want wat is er nu leuker dan het vieren van je verjaardag, een jubileum, bedrijfsfeest of business meeting terwijl je door de Amsterdamse grachten vaart? Ook de relaxte zitplekken, vele high end faciliteiten en het betoverende uitzicht, staan garant voor dé perfecte Amsterdam Light Festival rondvaart 2019/2020!

Statement drinks & bites aan boord

Statement bites en bruisende drankjes zorgen natuurlijk voor de ultieme beleving wanneer jij een rondvaart langs de lichtshow in Amsterdam maakt! Amsterdam Boothuur verzorgt catering op maat, die volledig wordt afgestemd op jouw wensen. Dat kan natuurlijk aan boord, maar ook in samenwerking met de leukste cafés en restaurants. Of je nu gaat voor een uitgebreide borrel die riant is voorzien van hapjes, een lunch met alles erop en eraan, een trendy buffet of een rondvaart met meerdere gangen die garant staat voor een echte dinervaart. Met het lekkerste eten en drinken maak je een comfy vaartocht langs het Amsterdam Light Festival dus helemaal compleet!

 

Search