Beleef de Provence in het najaar

De Provence heeft iets bijzonders in het najaar. Er vinden veel sfeervolle evenementen plaats. Zo kun je genieten van theater, dans, muziek en culinaire feesten, zoals het paddenstoelenfeest in de Ventoux. Ook is het weer ideaal: warm en zonnig, maar niet te heet. Dit hét moment om actief de Provence te verkennen. Voor mountainbiken, paardrijden, […]

De Provence heeft iets bijzonders in het najaar. Er vinden veel sfeervolle evenementen plaats. Zo kun je genieten van theater, dans, muziek en culinaire feesten, zoals het paddenstoelenfeest in de Ventoux. Ook is het weer ideaal: warm en zonnig, maar niet te heet. Dit hét moment om actief de Provence te verkennen. Voor mountainbiken, paardrijden, waterfietsen, golfen en varen ben je in de juiste regio. Na je activiteit is het heerlijk om bij te komen in je vakantiehuis. Bij FranceComfort boek je deze met flinke korting. Zoek je nog een fijne vakantiebestemming dit najaar, kies dan voor een vakantiewoning in de Provence.

 

Kies uit 4 prachtige vakantieparken
Bij FranceComfort heb je de keuze uit drie vakantieparken en een appartement in de Provence. De vakantievilla’s zijn luxe ingericht. Ook geniet u van voldoende privacy.

Jardin du Golf ligt aan het beschermde park Sainte Baume. Dit park ligt tussen de wijngaarden, pijnbomen en prachtige natuur van de Provence. Hier is veel te doen: 2,5 kilometer van Jardin du Golf  ligt het karakteristieke Provençaalse dorpje Nans-les-Pins. Daar is elke zondagochtend een gezellige markt. Ook de voormalig versterkte stad Sainte-Baume is een bezoekje waard. Net als de schitterende 18-holes-golfbaan ‘Dolce Frégate Provence’, waarvoor je bij FranceComfort een pasje met 20% korting krijgt!

Villa’s du Verdon is een van de mooiste vakantieparken in Zuid-Frankrijk. Hier zoek je de kalmte op, of  je trekt eropuit per fiets. Je reist door het adembenemende decor rondom de de machtige rivier Verdon, die door de grootste kloof van Europa loopt. Het is een gebied van wild water, diepe ravijnen, azuurblauwe meren en heerlijk stille bossen.

Vallée de la St. Baume is een luxe vakantiepark. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het bekijken van de vele dorpjes in de omgeving: Bandol, Cassis en Aix. Marseille ligt in de buurt, op een afstand van maar 50 kilometer. Met de auto bereikt u binnen een half uur de Middellandse Zee. Aan de kunst kun je de prachtige fjorden, zandstranden en knusse baaitjes verkennen. Alle vakantievilla’s staan op ruime kavels, met privé-zwembaden en veel privacy.

Résidence de Cannes is een absolute toplocatie. Residence de Cannes is een appartement gelegen aan de boulevard in de wereldberoemde badplaats Cannes. Hier is de rijkdom van de wereldelite volop zichtbaar, en de vele buitenverblijven spreken tot de verbeelding. Hier kom je voor de festivals, (water)sportactiviteiten, winkels en boetiekjes, culturele evenementen en heerlijke restaurantjes. Vanaf je balkon heb je volledig uitzicht op de Middellandse zee. Even de boulevard over en je bent op het strand!

Search