7 keer brandhout kopen in Limburg

7 keer brandhout kopen in Limburg Met de zomermaanden achter de rug en de koude wintertijd in het vooruitzicht, kunnen we beginnen met voorbereidingen te treffen om ons warm te houden. De handschoenen, sjaals en mutsen mogen binnenkort de kast weer uit en de kachels gaan weer een standje omhoog. Heb je een open haard […]

7 keer brandhout kopen in Limburg

Met de zomermaanden achter de rug en de koude wintertijd in het vooruitzicht, kunnen we beginnen met voorbereidingen te treffen om ons warm te houden. De handschoenen, sjaals en mutsen mogen binnenkort de kast weer uit en de kachels gaan weer een standje omhoog. Heb je een open haard of houtkachel, maak je de koude wintermaanden nog warmer door deze aan te steken. Zorg er wel voor dat je voldoende brandhout in huis hebt. Deze maand: de beste houtleveranciers in Limburg.

Het beste brandhout in Limburg bestellen

Het kopen van brandhout doe je misschien niet dagelijks, maar een leverancier dicht bij huis is altijd mooi meegenomen. Deze maand leggen we de focus op Limburg.

#1 Voor een ruime keuze, snelle levering en goede service, ben je bij Brandhout.com aan het goede adres. Elke werkdag kunnen de pallets met gesorteerd en droog hout bezorg worden bij jou thuis.

#2 Als je op zoek bent naar gedroogd en stookklaar haardhout, kun je terecht bij Haardhout.eu. Deze leverancier brengt het haardhout naar onder andere Maastricht, Roermond, Venlo en Weert.

#3 Staatsbosbeheer is een samenwerking aangegaan met Golden Flame. Het hout uit de Nederlandse bossen is FSC-gecertificeerd en volgens de gedragscode geoogst.

#4 Bij Van der Steegen vind je half droog en volledig gedroogd brandhout. Omdat je niet altijd de tijd zult hebben om brandhout te kopen, kun je het hier gemakkelijk bestellen.

#5 Bij Haardhoutcompany vind je veel verschillende soorten hout voor de kachel. Zo kun je kiezen uit essenhout, berkenhout, eikenhout en beukenhout. Maak gebruik van de keuzehulp en vind gemakkelijk jouw ideale brandhout.

#6 Gespecialiseerd in het leveren van kachelhout is Kachelhout Limburg. Het bedrijf verwerkt volledige boomstammen tot kleinere stukjes hout. Er is keuze uit verschillende soorten hout en er zijn verschillende soorten verpakkingsmogelijkheden.

#7 Naast Limburg levert Brandhoutweert ook hout in Zuidoost-Brabant. Het hout is droog en wordt altijd op je (vrije) zaterdag geleverd. Daarnaast kun je kiezen uit een contante betaling, iDEAL of overschrijving via de bank.

Brandhout voor jou

Er zijn talloze opties om brandhout in Limburg te kopen. Je kunt natuurlijk zelf het bos in gaan om wat bomen om te zagen, maar om jezelf bloed, zweet en tranen te sparen, raden we je aan brandhout te bestellen. Zo kom jij zonder zorgen warm de winter door.

 

Search