Originele vakanties

Originele vakanties In het vliegtuig stappen naar een ver land om daar te genieten van het strand en de autovakanties die zijn bekend. Heb je zin in iets anders lees dan verder. Wij hebben voor jou een aantal originele vakanties op een rij gezet.  Wandelvakantie Tijdens je normale vakantie op een mooie bestemming ben je […]

Originele vakanties

In het vliegtuig stappen naar een ver land om daar te genieten van het strand en de autovakanties die zijn bekend. Heb je zin in iets anders lees dan verder. Wij hebben voor jou een aantal originele vakanties op een rij gezet.

 Wandelvakantie

Tijdens je normale vakantie op een mooie bestemming ben je vast wel eens een dagje gaan wandelen. Verruil dat dagje eens voor een week of zelfs langer. Het vereist wat voorbereiding thuis, maar dan geniet je van adembenemend uitzicht van die bergen in Oostenrijk of die vulkaan op Java. Onderschat een wandelvakantie niet. Begin thuis alvast met het opbouwen van een wandelconditie. Zo houd je het veel beter vol tijdens die vakantie. 

Surfvakantie

Surfboard mee en gaan. Tijdens een surfvakantie kan je de hele dag heerlijk spenderen in het water. Ben je een beginner? Ga dan op surfkamp. Dan word je een aantal dagen begeleid tijdens het surfen, zo kan je daarna helemaal zelf op de plank het water in kan. Wij gaven je surfvakantie als tip, lees nog een stukje verder om te weten wat de mooiste surfplekken ter wereld zijn. Er zijn natuurlijk heel veel prachtige plekken om te surfen, maar wij hebben drie toffe plaatsen voor je gekozen. Op nummer één het zo bekende Sydney in Australië. Naast Sydney zijn ook Bali en het Filipijnse Siargao echte aanraders.

Bootvakantie

Vergeet die autovakantie en ga voor een bootvakantie. Europa heeft prachtige plekken die te ontdekken zijn met de boot. Neem een vliegtuig naar Italië en ga een boot huren in Italië. Vaar langs de Alfami kust en andere prachtige plekken. Met een bootvakantie ontdek je een land vanaf een hele andere kant.

Yoga Retreat

Ben je een fan van yoga of wil eens helemaal tot rust komen. Dan is een yoga retreat misschien iets voor jou. Je zit dan een aantal dagen in een verblijf waar je iedere dag samen met een groep mensen yoga lessen volgt. Een bekende plek voor yoga retreats in Europa is Ibiza. Wil je liever iets buiten Europa? Dan is Bali of Zuid-Afrika een super toffe optie.

Search