3 Unieke vergaderlocaties

Vergaderen hoeft niet altijd in hetzelfde saaie kantoor. Ga voor nieuwe inspiratie en creativiteit een keer naar een nieuwe locatie. Er zijn tientallen grote en kleine vergaderlocaties in Nederland te vinden. Maar, wil je echt wat unieks ervaren? Ga dan eens naar één van onderstaande locaties. Vergaderen met de beste koffie In de Binkhorst, Den […]

Vergaderen hoeft niet altijd in hetzelfde saaie kantoor. Ga voor nieuwe inspiratie en creativiteit een keer naar een nieuwe locatie.

Er zijn tientallen grote en kleine vergaderlocaties in Nederland te vinden. Maar, wil je echt wat unieks ervaren? Ga dan eens naar één van onderstaande locaties.

Vergaderen met de beste koffie

In de Binkhorst, Den Haag ligt Capriole Café. Dit café-restaurant is gevestigd in een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkershaven. Hierdoor kun je een vergadering ook eenvoudig combineren met een ontspannen boottocht en heb je vanuit de moderne, industrieel ingerichte vergaderzaal een uniek uitzicht over het water.

Het grootste pluspunt van deze locatie is de koffiebranderij. Wil je vergaderen in Den Haag, met écht goede koffie? Zoek dan niet verder. Verser dan uit de branderij krijg je het niet. De vergaderzaal van Capriole Café biedt ruimte aan maximaal 12 personen. Je kunt hier al terecht vanaf 55 euro.

Vergaderen op de Veluwe

Tussen alle bossen en hei van de Veluwe staat Hotel de Sterrenberg. Deze unieke locatie in het midden van de natuur biedt de ultieme vorm van ontspanning. Het hotel beschikt over 8 vergaderruimtes van verschillende formaten (tot 85 personen) en voorzien van alle moderne faciliteiten.  Wil je de ultieme heisessie? Ga dan vergaderen op de Veluwe.

 

Vergaderen met sterdiner

Zoek je een luxe en bosrijke locatie voor een vergadering? De Hoefslag in Zeist heeft dit én meer. De in 2016 gerenoveerde vergaderruimtes lenen zich perfect voor een boardmeting, vergadering of plenaire sessie. Daarnaast kun je hier tijdens of na de vergadering genieten van eten en service mét Michelinster.

Beleef het hoge culinaire niveau wat Hoefslag je te bieden heeft. Je boekt al een vergadering in Zeist v.a. 37,50 euro. In de vergaderzalen kun je terecht met 20 tot 40 personen.

Search