De leukste bedrijfsuitjes met je collega’s

Tegenwoordig schieten de bedrijven uit de grond en daarbij dus ook de personeelsuitjes. Deze zijn er dan ook in alle soorten en maten. In dit blog zie je een paar van de leukste uitjes onder elkaar. Zo kun jij je baas aan de mouw trekken om bijvoorbeeld te gaan slippen met het bedrijf of misschien […]

Tegenwoordig schieten de bedrijven uit de grond en daarbij dus ook de personeelsuitjes. Deze zijn er dan ook in alle soorten en maten. In dit blog zie je een paar van de leukste uitjes onder elkaar. Zo kun jij je baas aan de mouw trekken om bijvoorbeeld te gaan slippen met het bedrijf of misschien wel een wipe-out te gaan bestormen.

Meerdere onderdelen combineren

Bij een meerkamp kun je verschillende activiteiten combineren. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een 5 uur durend uitje te gaan en zo de leukste combinatie te maken van de aangeboden activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld op een quad rijden, een slipcursus doen maar ook rolstoeltouwtrekken en rijden op een segway behoren tot de opties. Zo heb je als organisator gezorgd dat iedereen kan kiezen wat hij of zij wil.

Wipe-out?

Wie kent het niet? Het was een zeer populair programma op de Nederlandse televisie waarbij menig mens hard onderuitging op een moeilijk parcours. Het wipe-out bedrijfsuitje is goed voor teambuilding, omdat je elkaar nodig hebt om makkelijk door dit parcours te komen. Aangezien het in Nederland regelmatig te koud is om de hele tijd in badkleding te lopen zijn er ook plekken waarbij het water is vervangen voor luchtkussens.

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Wat is er nou leuker dan varen door de Amsterdamse grachten, waarbij je de prachtige panden vanaf het water kunt beschouwen onder het genot van Jordanese muziek die iedereen luid meezingt en een lekkere borrel. Of lekker met z’n alle picknicken in het Vondelpark, zonder dat jullie alles hoeven mee te nemen? Er zijn genoeg dingen die je kunt doen in deze wereldstad. Er zijn ook bedrijfsuitjes in Amsterdam die bijdragen aan de teambuilding, zoals het varen op een boot met peddels die tegelijk door het water moeten gaan om de hoogste snelheid te halen.

Search