Naar de kermis

Naar de kermis? Wij hebben de leukste kermissen hier in Nederland voor jou op een rijtje gezet.

Naar de kermis

Naar de kermis? De kermis alleen voor kleine kinderen? Welnee, ook de kermis is een super leuk uitje! Is er een kermis bij jou in de buurt? Get Listable! Wij hebben de leukste kermissen hier in Nederland voor jou op een rijtje gezet.

Kermis Hoorn

het Noord-Hollandse Hoorn wordt ieder jaar één van de meest bekende kermissen georganiseerd. De kermis van Hoorn duurt tien dagen (6 – 15 augustus) en staat bol van het spektakel en sfeer. Het bezoeken van de kermis van Hoorn is logischerwijs helemaal gratis.

Kermis Eindhoven

De grootste stad van Noord-Brabant moet natuurlijk een kermis van formaat hebben. In Eindhoven maken ze hun status waar dankzij Park Hilaria. Deze groots opgezette kermis vindt plaats aan de rand van het centrum. De volgende editie van Park Hilaria is van 5 tot en met 14 augustus 2016.

Kermis Hengelo

De kermis in Hengelo (4 – 18 september), oftewel de Lambertuskermis, zorgt ieder jaar weer voor de komst van ongeveer driehonderdduizend bezoekers. Gedurende vijf dagen vind je diverse van ‘s lands beste kermisattracties op de Lambertuskermis.

Kermis Nijmegen

Vrolijke lampjes, vele decibellen en topvermaak. Van 1 tot en met 9 oktober 2016 vindt de Najaarskermis plaats. De locatie waar het spektakel zal plaatsvinden is op het Plein 44 in de Nijmeegse binnenstad.

Een bezoek aan de kermis doet het dan ook altijd goed! Listable heeft de beste en leukste kermissen van juni in Nederland voor je verzameld! Bekijk de eerst volgende kermissen in Nederland hieronder:Maashees Van vrij 10 juni t/m ma 13 juni Oostburg Van vrij 10 juni t/m ma 13 juni Zwaagdijk-Oost Van za 11 juni t/m ma 13 juni Borkel en Schaft Van za 11 juni t/m di 14 juni Braamt Van za 11 juni t/m di 14 juni eerhugowaard Van vrij 10 juni t/m wo 15 juni Schiedam (Maasboulevard) Van vrij 10 juni t/m zo 19 juni

Search