Zeg vaarwel tegen het strijkijzer

Er zijn maar weinig mensen die graag strijken. Ik weet niet wat het is, maar er is iets aan strijken dat me er enorm tegen op doet kijken. Maar je ontkomt er niet aan, mijn favoriete boven kledingstuk is het overhemd. En overhemden dien je te strijken wil je er netjes en presentabel uit zien. […]

Er zijn maar weinig mensen die graag strijken. Ik weet niet wat het is, maar er is iets aan strijken dat me er enorm tegen op doet kijken. Maar je ontkomt er niet aan, mijn favoriete boven kledingstuk is het overhemd. En overhemden dien je te strijken wil je er netjes en presentabel uit zien. Tenminste dat dacht ik tot voor kort altijd. Blijkt dat er tegenwoordig zoiets is als strijkvrije overhemden. De naam spreekt al voor zich maar dit zijn dus overhemden die niet gestreken hoeven te worden per se. Het mag en kan wel, hoeft niet. Leuker kunnen we het niet maken.

Experiment strijkvrije overhemden

Dat klinkt goed. Eigenlijk te mooi om waar te zijn, nooit meer hoeven strijken. Dus ik nam de proef op de som. Ik heb een setje overhemden besteld die strijkvrij zouden zijn bij hemdvoorhem (website). Enfin, ik heb de overhemden nu al een maand. En ik moet zeggen dat strijkvrije overhemden de naam meer dan waar maken! Toegegeven de overhemden zijn niet zo netjes als wanneer je toch zou strijken. Maar kan er zeker mee door.

Fashion hacks

Ik ben in mijn nopjes met deze vinding. Ik noem het ook wel fashion hacks. Dat wil zeggen, slimmigheden aan kleding, waardoor je tijd, geld en moeite kunt besparen. Een andere fashion hack die ik met jullie wil delen zijn sneakersokken. Sneakersokken zijn sokken die maar tot de enkel komen. Of daar net onder. Verkooppunt Nederland. Op die wijze zijn ze eigenlijk voor het menselijk oog niet zichtbaar wanneer men schoenen draagt. Dat hoeven overigens geen sneakers te zijn, je mag sneakersokken dragen ook op andere type schoenen. Het handige aan sneakersokken is dat je nooit hoeft na te denken of ze wel passen bij de rest van de outfit. Ook ziet het er per definitie beter uit wanneer je een korte broek draagt.

Search