Welke game console past bij jou?

Gamen is ontzettend populair tegenwoordig en met de Black Friday deals om de hoek is een gloednieuwe console het perfecte cadeau om te geven of nog beter, om te krijgen! Vroeger was gamen simpel. Met een potje Pac-Man op de Nintendo Classic was je uren zoet. Tegenwoordig is gamen iets ingewikkelder. Er komen ieder jaar […]

Gamen is ontzettend populair tegenwoordig en met de Black Friday deals om de hoek is een gloednieuwe console het perfecte cadeau om te geven of nog beter, om te krijgen! Vroeger was gamen simpel. Met een potje Pac-Man op de Nintendo Classic was je uren zoet. Tegenwoordig is gamen iets ingewikkelder. Er komen ieder jaar weer nieuwe consoles uit met elk honderden verschillende spellen. Dus welke console past nou echt bij jou, je vriend of je moeder? Hieronder vind je de populairste consoles van het moment.

Sony PlayStation 4

Deze console is al jaren razend populair en terecht! Sinds de PlayStation 4 voor het eerst op de markt kwam in 2013 zijn er al meer dan 63 miljoen van verkocht! De simpelste reden voor dit razende succes is het enorme aanbod aan games. Veel games komen ook beter tot hun recht op de PS4 in vergelijking met andere consoles vanwege de betere interne hardware. Naast een geweldige game-console is de PlayStation 4 ook nog geschikt om blu-rays en dvd’s af te spelen en kun je er apps als Netflix en Spotify op installeren. Aan al dit moois zit natuurlijk een prijskaartje. De PlayStation 4 heeft 2 nieuwe varianten namelijk de PS4 Slim en de PS4 Pro. Beide zijn niet goedkoop maar gelukkig staan de Black Friday deals weer voor de deur dus hou die PS4 Black Friday aanbiedingen goed in de gaten.

 

Xbox One

De Xbox One is naast een fantastische game console ook te gebruiken als media speler. Muziek afspelen, internetten en films bekijken in topkwaliteit, de Xbox One kan het allemaal. Een unieke functie van de Xbox One is dat je bestanden op je thuisnetwerk kunt livestreamen. Met andere woorden, je kunt bestanden zoals muziek en foto’s op je laptop via de Xbox One op je tv zien. Heb je geen tv en wil je toch gamen? Geen probleem! Je sluit je Xbox One zo aan op je desktop of laptop met Windows 10. De laatste varianten van de Xbox One zijn de Xbox One S en de Xbox One X, deze laatste is momenteel de krachtigste console op de markt.

 

Nintendo Switch

Deze nieuwe revolutionaire console is zowel thuis als onderweg te gebruiken. Deze console is perfect als je een gamer bent die veel onderweg is. Het unieke ontwerp van deze console zorgt ervoor dat je waar je ook bent altijd in je eentje of samen plezier hebt. Voor realistische games hoef je niet te zijn bij deze console. Deze console draait om non stop plezier met wie dan ook waar je ook bent. Sinds de console nog redelijk nieuw is zijn er nog geen nieuwe versies en ook spellen aanbod is nog redelijk beperkt maar nieuwe games zijn volop in ontwikkeling!

 

Iedereen heeft z’n eigen smaak dus de ‘beste’ console is voor iedereen anders. Wat wel zeker is, is dat een game console multifunctioneel top speelgoed is waar je iedereen een plezier mee doet en dat de Black Friday deals periode de tijd is om er 1 aan te schaffen.

Search