Wat te doen vanavond?

Wat te doen vanavond? De vraag van ieder weekend: wat te doen vanavond? Het is weer zover, heel de week heb je je rot gewerkt en dan is het zover: WEEKEND! Hoewel je hier eigenlijk praktisch al vanaf maandag ochtend 08.00 fulltime mee bezig bent, heb je nog steeds geen idee hoe je deze mooie […]

Wat te doen vanavond?

De vraag van ieder weekend: wat te doen vanavond? Het is weer zover, heel de week heb je je rot gewerkt en dan is het zover: WEEKEND! Hoewel je hier eigenlijk praktisch al vanaf maandag ochtend 08.00 fulltime mee bezig bent, heb je nog steeds geen idee hoe je deze mooie vrijdag avond gaat besteden. Speciaal voor jou hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet; wat te doen vanavond.

Wat te doen vanavond met je vriend

Vrijdag is de perfecte dag voor een Friday Datenight! Lekker samen met je lover het weekend beginnen. Zo hou je de rest van de dagen van het weekend over voor je girlfriends ;)! Hoewel je vriend niks liever doet dan zich aan passen aan jou romatische voorkeuren (not) is het is wel zo leuk om iets te gaan doen wat hij ook leuk vindt. Hier een paar activiteiten voor een geslaagd antwoord op wat te doen vanavond!

1. What happens in Vegas, stays in Vegas

Wil je toch even samen de deur uit maar geen zin in een dansje? Ga samen naar het Casino and get rich! Hoewel je natuurlijk niet gegarandeerd geld gaat winnen is dit wel een heerlijk uitje waarvan je lover ook kan genieten. Hoe leuk is het om samen te fantaseren over wat jullie gaan doen met al die miljoenen en dat onder het genot van een drankje.

2. Find the perfect steak

Hoewel jij het geweldig vindt om uit eten te gaan bij een romatische restaurant met een vijf gangen menu, houden mannen het liever wat simpeler. Zoek de ideale vreetschuur met het lekkerste stukje steak en ga daar gezellig samen eten. De liefde gaat immers door de maag en dit is dan ook een gegarandeerde score bij jouw lover!

3. Be his game mate

Toch liever geen zin om de deur uit te gaan maar je wilt je lover wel blij maken? Verdiep je deze avond is in zijn game wereld. Gelukkiger ga je hem niet krijgen. Mannen houden er nou eenmaal van om hun kennis te delen. Ga deze avond is samen met hem gamen in plaats van te zeuren dat hij voor de tiende keer deze week achter zijn Xbox kruipt. Natuurlijk hoef je geen zombie’s te schieten, hij staat waarschijnlijk ook vast open voor een potje Mario Kart.

Wat te doen vanavond met vriendinnen

De vrijdag avond is naast de Friday Datenight de perfecte avond voor een avondje met je vriendinnen. Jullie zijn vast al eens wezen stappen en ook alle wijn merken zijn inmiddels al bij jullie bekend. Het is dus tijd om is wat te gaan doen wat jullie normaal gesproken niet doen. Wij hebben een aantal ‘out of the box’ activiteiten voor wat te doen vanavond op een rijtje gezet!

1. Visit the city of love

Citytrippin is hot! Neem op vrijdag middag de Thalys met vriendinnen richting Parijs. Doe in de avond gezellig een drankje en dansje in de mooiste stad van Europa om vervolgens ergens te overnachten. De volgende ochtend staan jullie op tijd op om de eiffeltoren nog even te bewonderen en daarna gaan jullie weer op weg naar huis. Dit is gegarandeerd een memory of a lifetime en dat in 1 dag!

2. Get the titanic feeling

Ken je ze nog? De intens heerlijke zomeravonden. Hoewel je deze normaal gesproken met vriendinnen in een parkje spendeerd met een goeie fles wijn, hebben wij de ultieme setting voor je gevonden. Huur met je vriendinnen een boot in Amsterdam om heerlijk door de grachten te varen. Flesje wijn, zonsondergang, een goed verhaal en het wordt een avond om nooit meer te vergeten!

3. Granny at home

Zijn jij en je vriendinnen helemaal gesloopt en zien jullie een avondje de hort op niet zitten? Trek allemaal jullie joggingpak aan en besteed deze avond aan het experimenteren van smoothies en/of cocktails en speel het spel 30 seconds. Dit is de perfecte avond; gezelligheid met vriendinnen en dat in je joggingbroek. Hoe fijn kan het leven zijn.

Search