Wat te doen in Gelderland

Het is weer zo’n dag dat je met het gezin of met je partner op de bank zit en je zit te bedenken wat jullie kunnen gaan doen die dag. Jullie willen het liefst iets buiten de deur gaan doen. Je weet niet zo goed waar en wat er allemaal te doen is in Gelderland. […]

Het is weer zo’n dag dat je met het gezin of met je partner op de bank zit en je zit te bedenken wat jullie kunnen gaan doen die dag. Jullie willen het liefst iets buiten de deur gaan doen. Je weet niet zo goed waar en wat er allemaal te doen is in Gelderland. Dat lees je in dit artikel.

Slecht weer! Wat nu?

Je had je zo verheugt om met je partner of wat vrienden er lekker op uit te gaan, maar het regent. Gelukkig zijn er ook genoeg activiteiten te doen met slecht weer. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan lasergamen in Wilp, futuristisch bowlen in Apeldoorn, naar Slot Loevestein in Poederoijen of een dagje terug naar de tijd van toen in Terschuur. Er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen als het wat minder weer is.

Outdoor activiteiten

Er zijn genoeg leuke uitjes in Gelderland. Lekker wandelen met je gezicht in de zon. Denk bijvoorbeeld aan Burgers ’Zoo in Arnhem, genieten van de prachtige natuur in Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Otterlo, het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal. Allemaal activiteiten die samen met je partner, het gezin of je vrienden kunt gaan doen.

Dagje weg met de kinderen

Kinderen hebben vaak de dag van hun leven als ze naar een pretpark of een museum voor kinderen gaan. Het maakt het nog leuker als ze een vriendje of vriendinnetje mee nemen. Waar de kinderen zich de hele dag wel kunnen vermaken is bijvoorbeeld Julianatoren in Apeldoorn. Je hebt daar 60 toffe attracties voor het hele gezin. Ga misdaden oplossen in het Marechausseemuseum in Buren. Word een echte bakker in het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Voor de durfallen onder ons kunnen op avontuur tussen de boomtoppen in Klimbos Veluwe. Genoeg waar de kinderen zich de hele dag kunnen uitleven.

Search