Tips voor het kiezen van een kapper bij jou in de buurt

Als je haar maar goed zit een veel gehoorde slogan als het over kappers gaat. Wellicht ben je op zoek naar een goede kapper in de buurt? Want zelf je eigen haar knippen en verven valt nog niet altijd mee. Dan merk je pas wat een goede kapper voor je kan betekenen. Dat het echte […]

Als je haar maar goed zit een veel gehoorde slogan als het over kappers gaat. Wellicht ben je op zoek naar een goede kapper in de buurt? Want zelf je eigen haar knippen en verven valt nog niet altijd mee. Dan merk je pas wat een goede kapper voor je kan betekenen. Dat het echte specialisten zijn en die je helpen om je haar nog mooier te maken.

Hoe vind ik een kapper in de buurt?

Er zijn een heleboel kapperszaken in ons land. Die je allemaal graag als klant zien komen. Natuurlijk is een goede kapper in de buurt echt ideaal. Want dat geeft je de gelegenheid om er eventueel wat vaker langs te gaan. Maar hoe vind je die ene goede kapsalon in de buurt? Dat kan op verschillende manieren. Vraag eerst eens advies in je eigen familie of vriendenkring. Misschien is er iemand die een kapper in de buurt weet en die ze je ook echt aan kunnen bevelen.

Een zoektocht op internet

Kijk eens op internet en ga op zoek naar kappers bij je in de buurt. Misschien kan je bij de desbetreffende kapsalon of kapper ook een aantal reviews van klanten lezen. Wellicht lees je iets over praktische adviezen over je haar of beauty tips die de kapper geeft. Dit kan helpen om een keuze te maken voor een bepaalde kapper. Je kan ook onderling wat kappers vergelijken. Bijvoorbeeld qua prijzen of het merk van de producten waar de kapper meewerkt.

Kijk eens rond in je eigen buurt

Een andere optie is gewoon de auto of bij goed weer de fiets pakken en een rondje in je directe omgeving te fietsen. Wellicht kom je dan ook langs verschillende kapsalons of kappers waar je eventueel naar binnen kan gaan om vrijblijvend wat verdere informatie te vragen. Het voordeel hiervan is dat je gelijk de kapsalon een beetje kan bekijken en je krijgt een goed idee van de sfeer en de inrichting van de salon. Spreekt de sfeer je niet zo aan dan zoek je gewoon nog even verder en anders kan je wellicht gelijk een afspraak maken.

Search