Tips om te besparen op de leukste uitjes

...

Wil je een gezellig dagje weg met het hele gezin of met het team van je organisatie? In Nederland zijn er tal van verschillende activiteiten te organiseren. Denk aan een dagje naar het strand van Scheveningen, een bezoek aan het centrum van Amsterdam of een dierentuin, samen gek doen in een pretpark, enzovoorts. Een dagje weg is vaak echter niet goedkoop, zeker niet als je een groot gezin hebt. Voor een bezoek aan een pretpark betaal je al snel een paar tientjes voor een enkel ticket. Als je met vijf of zes mensen naar een pretpark gaat kan dit zodoende flink in de papieren lopen. In dit artikel geven we een aantal handige tips om een dagje weg niet te duur te maken!

Tip 1: neem je eigen lunch en drinken mee

Wanneer je een dagje naar een dierentuin, pretpark of stad gaat is het heel verleidelijk om op de locatie van je dagje weg te lunchen of te dineren. Daarbij is het voor veel mensen niet ongebruikelijk om tijdens het dagje weg een kopje koffie te nemen of even wat met z’n allen te drinken in een café of kroeg. Door je eigen lunch en drinken mee te nemen kun je flink op de kosten voor een dagje weg besparen.

Tip 2: zoek naar aanbiedingen voor dagjes weg

Op internet vind je verschillende websites waarop de beste aanbiedingen voor een leuk dagje weg verzameld staan. Door voor een aanbieding te kiezen ben je veel minder geld kwijt, zonder dat het dagje weg minder leuk is. Ook supermarkten bieden zeer geregeld leuke aanbiedingen voor een dagje weg aan.

Wil je meer tip om een goedkoop dagje weg te gaan? Op een website als www.bespaartips.net vind je nog veel meer handige tips!

Search