Tanzania; het prachtige land

Misschien is Tanzania niet het eerste land waar je aan denkt als je je afvraagt waar naar toe te gaan op op reis. Terwijl Tanzania misschien wel het mooiste land in Oost-Afrika is. Er zijn hier ontzettend veel dingen te beleven. In deze blog lees je wat je absoluut niet mag missen wanneer je een […]

Misschien is Tanzania niet het eerste land waar je aan denkt als je je afvraagt waar naar toe te gaan op op reis. Terwijl Tanzania misschien wel het mooiste land in Oost-Afrika is. Er zijn hier ontzettend veel dingen te beleven. In deze blog lees je wat je absoluut niet mag missen wanneer je een reisje naar dit fantastische land geboekt hebt.

De hoogste berg van Afrika

In Tanzania ligt de bekende en beruchte en ook gelijk de hoogste berg van Tanzania; de kilimanjaro. Het nationale park om de berg heen is al adembenemend, je vindt hier de mooiste landschappen en wilde dieren. Ben je een echte avonturier? Dan ga je natuurlijk voor de Kilimanjaro beklimmen.

Zanzibar

Naast het vasteland van Tanzania mag je dit eiland absoluut niet missen. Wanneer je droomt over een strand, dan is het het strand in Zanzibar waar je op dat moment over droomt. De parelwitte stranden en de meest heldere zee die je ooit gezien hebt vind je hier. Ook beleef je hier alle denkbare waterpret. Maar ook de binnenstad van Zanzibar mag je niet missen, je vindt hier de mooiste architectuur. Zanzibar staat ook wel bekend als een grote exporteur van kruiden.

Bagamoyo

Bagamoyo is een klein stadje aan de kustlijn van Tanzia, je kunt hier genieten van de mooiste ruïnes. De plaatselijke bevolking is hier uiterst gastvrij. Ook is het nog redelijk onbekend gebied voor de meeste reizigers.  De kans dat je hier andere westerse toeristen tegenkomt is dus relatief klein. Je kunt hier dus nog echt proeven van de lokale cultuur. Echter moet je wel snel zijn, het toerisme in Bagamoyo groeit namelijk significant.

Is je interesse gewekt? Neem dan vind je hier meer informatie over Tanzania.

 

Search