Samen leren koken in Amsterdam

Samen leren koken in Amsterdam Aan de Herengracht in Amsterdam vindt je de grote, sfeervolle kookstudio van Eat Your Heart Out. Op deze prachtige locatie geven zij diverse kookworkshops. Waarbij je de sterren van de hemel leert koken, onder begeleiding van een professionele kok. Je kunt deze workshops met 15 tot 45 mensen volgen, hierdoor […]

Samen leren koken in Amsterdam

Aan de Herengracht in Amsterdam vindt je de grote, sfeervolle kookstudio van Eat Your Heart Out. Op deze prachtige locatie geven zij diverse kookworkshops. Waarbij je de sterren van de hemel leert koken, onder begeleiding van een professionele kok. Je kunt deze workshops met 15 tot 45 mensen volgen, hierdoor zijn deze workshops ook uitermate geschikt als teamuitje.

Kies je eigen kookworkshop

Tijdens de 4 – 4,5 uur durende kookworkshop leer een smaakvol driegangendiner te bereiden. Je kunt kookworkshops volgen voor de Franse, Spaanse, Italiaanse en Aziatische cuisine.

De kookworkshops zijn beschikbaar voor ieder niveau en worden standaard gegeven in het Nederlands. Echter, je kunt bij Eat Your Heart Out ook Engelstalige kookworkshops volgen.

Aziatische kookworkshop

De Aziatische keuken staat vooral bekend om de samenvoeging van grote contrasten, zoals zoete en zure smaken. Daarnaast wordt er regelmatig gebruik gemaakt van combinaties van (zeer) pittige en milde ingredi├źnten. Tijdens de Aziatische kookworkshop leer je verfijnde technieken die hierbij komen kijken en bereidt je een Oosters driegangendiner.

Franse kookworkshop

De Franse cuisine staat onder andere bekend om het bourgondische genieten van luxe gerechten. Tijdens de Franse kookworkshop maak je een compleet Frans driegangendiner compleet met amuses.

Italiaanse kookworkshop

Bij Italiaanse denk je mogelijk als eerst aan pizza of pastagerechten, maar de Italiaanse keuken heeft nog veel meer te bieden. Leer alles over de mediterrane keuken en bereid echte Italiaanse gerechten. Tijdens deze kookworkshop bereid je een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Spaanse kookworkshop

Zeggen de Spaanse gerechten gazpacho, escalivada of pata negra je iets? Zo niet, dan is de Spaanse kookworkshop echt een aanrader. Je leert alles over de Spaanse keuken en de bereidingswijze van enkele smaakvolle Spaanse gerechten. Ook bij deze kookworkshop maar je drie gerechten, een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Ook geschikt voor teambuilding of gezinsuitje

Tijdens het bereiden van de gerechten werk je in teams. Hierdoor zijn deze kookworkshops ook ideaal om toe te passen voor teambuilding of als gezinsuitje. Werk samen en geniet samen van de lekkere gerechten die jullie als team hebben bereid.

Search