Origineel valentijnscadeau om jouw geliefde volledig te verrassen!

Nog maar een paar dagen en dan staat de dag volledig in teken van de liefde: Valentijnsdag! Wat door de één wordt aangegrepen als een ultieme mogelijkheid om met een origineel valentijnscadeau jouw geliefde te laten weten hoe zielsveel je van haar houdt, schiet de ander juist volledig naast de roos. Voor mij was dat laatste helaas veelvuldig het geval, mijn ex-vriend was hier de boosdoener van. Het was een ware creatief wonderbrein en na lang wikken en wegen was hij er uit: een bosje bloemen! De eerste keer vond ik dit natuurlijk enorm lief, maar na jaren hetzelfde cadeau te ontvangen verdween de sprankeling van Valentijnsdag al snel achter de wolken. Hoe verzin je een origineel cadeau dat jouw partner volledig van haar stoel blaast, waarbij de mond van openklapt en de tanden één voor één uit de mond vallen? Wij inspireren je graag met enkele voorbeelden voor hem en haar!

Origineel Valentijnscadeau voor hem

Sommige mannen hechten minder waarde aan deze specifieke dag, maar elke man vindt het leuk om op een originele wijze verrast te worden door de persoon waar hij het meest van houdt (tip: maak het uit als dit niet het geval is). Toch is het lastig om het creatieve brein te activeren of weet je echt niet wat je vriendje/man leuk vindt om te ontvangen of te doen op deze toch wel bijzondere dag?

1. Zet een speurtocht uit

Wat is er romantischer dan eens terug te gaan naar hoe alles begon? Als jij hem echt wil verrassen neem hem dan terug in de tijd. Terug in de tijd nemen bestaat toch niet? Nee,natuurlijk niet letterlijk.. maar neem jouw geliefde mee naar alle plekken die bijzonder voor jullie zijn (geweest). Waar de eerste date was, op welke plek de eerste kus was en waar hij officieel zijn liefde verklaarde. Dit is enorm origineel, maar nog veel belangrijker: het is erg persoonlijk.

2. Romantische overnachting

Is jouw partner enorm druk (of doet hij alsof), dan is dat een perfecte gelegenheid om hier gebruik van te maken. Samen met jouw geliefde er even tussenuit is waar iedereen wel naar verlangd. Je kunt meteen voor kiezen om romantisch te dineren in het restaurant van het hotel of zoek er één in de dichtstbijzijnde stad. Als jullie jezelf helemaal rond hebben gegeten en langzaam terugrollen richting het hotel is hetook erg romantisch om nog een wijntje te drinken aan bijvoorbeeld de bar van het hotel.

Origineel Valentijnscadeau voor haar

Zoals je zelf zal herkennen, beschikken mannen meestal niet over het meest creatieve brein ter aarde en daarom is het juist de mogelijkheid om je geliefde eens volledig te verrassen, haar het gevoel te geven dat ze speciaal is en jij blij bent dat ze in jouw leven is. Wat een origineel valentijnscadeau voor haar extra leuk maakt, is dat de meeste vrouwen geen bijzonder cadeau of mogelijk helemaal geen cadeau verwachten op valentijnsdag. Het verrassingseffect is daarom des te groter om een origineel valentijnscadeau te geven. Dus dit jaar geen standaard bloemetje, geen doosje merci, maar met onze onderstaande tips zal haar dag niet meer stuk kunnen.

1. Geniet samen van een bezoek aan een wellness resort

Zelf is dit absoluut mijn favoriet, eens na een drukke werkweek of heerlijk in de vakantie mijzelf volledig afsluiten van de buitenwereld en mijzelf te verwennen met een bezoek aan een wellness resort. Volledig jezelf laten verwennen in diverse sauna’s, hottubs, massages en andere warme baden. Wat je aan dit originele valentijnscadeau kan toevoegen is een etentje na afloop met een wijntje erbij. Geeft meteen het romantische gevoel een extra dimensie!

2. Samen een romantisch diner bereiden

Ook een totaal onverwacht, maar waar de meeste vrouwen dol op zijn is om te koken. Heerlijk zelf bepalen wat je klaarmaakt, maar dan niet alleen. Nee, vrouwen vinden het super leuk en onverwachts wanneer jij jezelf bekroont tot een ware nieuwe chef-kok. Misschien sta je wel te klungelen in de keuken, maar dat maakt deze dinerdate juist komisch, dus geen excuus, maar eerder een motivatie om deze dinerdate tot een waar succes te maken!

 

Search