Ontdek de Amsterdamse grachten vanaf een luxe salonboot met schipper

Door de maatregelen die vanwege het coronavirus zijn ingesteld, ziet ons dagelijks leven er heel anders uit. Gelukkig worden die maatregelen steeds meer versoepeld. Dat betekent dat we in onze vrije tijd weer leuke tripjes kunnen ondernemen. Ook mag je de grachten van Amsterdam weer op! Samen met een klein groepje of met je gezin, […]

Door de maatregelen die vanwege het coronavirus zijn ingesteld, ziet ons dagelijks leven er heel anders uit. Gelukkig worden die maatregelen steeds meer versoepeld. Dat betekent dat we in onze vrije tijd weer leuke tripjes kunnen ondernemen. Ook mag je de grachten van Amsterdam weer op! Samen met een klein groepje of met je gezin, kun je aan boord van een private boat with skipper

stappen om langs de mooiste plekjes van de grachtengordel te varen. Uiteraard wel op voorwaarde dat jij en je gezelschap netjes de anderhalve meter afstand in acht nemen. Klinkt het maken van een vaartocht door de hoofdstad je als muziek in de oren? Bij Amsterdam Boothuur beleef je de stad ultiem vanaf het water op een klassieke salonboot of een stoere sloep.

Diverse arrangementen

Grote kans dat jij je er enorm op had verheugd om de bonte stoet van de Gay Pride vanaf het water te bewonderen. Of keek je misschien al jaren uit naar Sail Amsterdam? Zoals je weet, zijn alle evenementen tot 1 september helaas van de kalender geschrapt. En we moeten zelfs tot 2025 wachten tot de stad bruist van Sail Amsterdam, het wereldberoemde maritieme evenement. Maar door een private boat te huren, bouw je gewoon je eigen feestje op het water. Bijkomend voordeel is dat Amsterdam Boothuur deze zomer verschillende arrangementen aanbiedt tegen aantrekkelijke, gereduceerde prijzen. Een mooie dag is gegarandeerd, of je nu met alleen volwassenen of ook met kinderen wilt varen. Een luxe boottour biedt namelijk plezier voor jong en oud.

Culinaire touch

Ben je een echte Bourgondiër, dan geef jij jouw luxury boat tour natuurlijk een culinaire touch. Een salonboot huren in combinatie met een zorgvuldig bereid 3-gangen diner, behoort ook tot de mogelijkheden van Amsterdam Boothuur. Voor de dinervaarten geldt tevens dat die extra gunstig zijn geprijsd. Voor de kids wordt er een onweerstaanbaar lekker kindermenu geserveerd. Drankjes zijn op basis van nacalculatie. Verzorg je liever je eigen catering? Ook dat is prima. Hoe dan ook geniet je als een vorst tijdens deze luxe vaartocht over de Amsterdamse grachten, waarbij de schipper je met veel plezier langs tientallen iconische trekpleisters vaart.

Reserveer jouw privé boot

Heb jij je agenda al in de aanslag en wil je een private boat huren om er weer eens heerlijk op uit te gaan? En wil je jouw luxury boat tour over de grachten alvast reserveren? Neem dan contact op met de medewerkers van Amsterdam Boothuur. Zij voorzien je met veel plezier van verdere informatie en geven je antwoord op al je vragen. Wanneer stap jij aan boord van een Private boat Amsterdam voor een tocht om nooit te vergeten?

Rondvaart

 

 

 

 

 

Search