Nieuw: All you can eat restaurant Rembrandtplein Amsterdam!

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, de hippe restaurants in Amsterdam waar je gebruik kan maken van de populaire ‘all you can eat’ formule. Wat dit betekent? Heel veel eten voor relatief weinig geld. Menig broeksknoop kan niet meer dicht na een bezoek aan een all you can eat restaurant en gaan de bezoekers […]

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, de hippe restaurants in Amsterdam waar je gebruik kan maken van de populaire ‘all you can eat’ formule. Wat dit betekent? Heel veel eten voor relatief weinig geld. Menig broeksknoop kan niet meer dicht na een bezoek aan een all you can eat restaurant en gaan de bezoekers rollend naar huis. Nu wordt aan deze collectie van restaurants een nieuwe toegevoegd, Shiso genaamd.

De all you can eat formule bij Shiso Amsterdam

Bij Shiso Amsterdam heeft u volop keuze uit de menukaart met meer dan 100 hapjes dankzij de all you can eat formule! Voor een vast bedrag, kunt u ze allemaal uitproberen. Als je het allemaal op kunt natuurlijk! Want, hapjes weggooien is zonde. Om dit te voorkomen krijgt u een vast aantal rondes met een vast aantal hapjes dat u per ronde kunt bestellen. Een voor een worden de hapjes uitgeserveerd en kun je gezamenlijk genieten van de Aziatische keuken middels de all you can eat formule.

All you can eat op Rembrandtplein, Amsterdam

Een dagje winkelen in Amsterdam sluit je voortaan af bij Shiso aan het drukke, levendige Rembrandtplein. Vanaf eind augustus worden de deuren geopend van het all you can eat restaurant voor haar gasten. De prachtige locatie zal vanaf dan een plek zijn voor bezoekers die van een hippe, urban ambiance houden met een duidelijke Aziatische invloed. En die van lekker eten houden natuurlijk!

Wat je mag verwachten van Shiso Amsterdam

Een berg verse ingrediënten die door professionele chefs worden omgetoverd tot de lekkerste kleine gerechtjes. Denk aan hapjes zoals maki, shashimi maar ook aan gerechtjes van de grill zoals yakitori spiesjes, gyoza en heerlijke kleine salades. Je kunt het allemaal terugvinden op de menukaart van het all you can eat restaurant Shiso te Amsterdam.

Search