Luxe cafés aan het Leidseplein

Luxe cafés aan het Leidseplein Amsterdam is een levendige stad, waar ook steeds meer toeristen vanuit het binnen- en buitenland van willen genieten. Maar waar moet je naartoe als je de luxe en romantische plekken van Amsterdam wilt zien? Naar het Leidseplein natuurlijk, we hebben enkele mooie cafés voor je uitgelicht. Café Américain Als je […]

Luxe cafés aan het Leidseplein

Amsterdam is een levendige stad, waar ook steeds meer toeristen vanuit het binnen- en buitenland van willen genieten. Maar waar moet je naartoe als je de luxe en romantische plekken van Amsterdam wilt zien? Naar het Leidseplein natuurlijk, we hebben enkele mooie cafés voor je uitgelicht.

Café Américain

Als je meer houdt van klassiek, dan is Café Américain iets voor jou. Dit café-restaurant heeft een grote ronde bar en prachtige glas in loodramen. Langs de muren is de ruimte stijlvol ingeri

cht met houtwerk met grote bogen langs het plafond. Dit café ziet er van binnen luxe uit en de prijzen zijn dan ook iets hoger.

Players

Dit café en restaurant aan het Leidseplein staat bekend om exclusieve champagnes en de heerlijke cocktails, Gin Tonics en heeft een stijlvolle cocktailbar. Players Food & Drinks is een plek waar elke dag iets te beleven is. Je kunt hier in de weekenden ’s middags al op het terras of binnen plaatsnemen voor een hapje en een drankje. In het luxe ingerichte restaurant kun je terecht voor een zakelijke lunch of zelfs een champagnelunch. Wil je indruk maken op je (zaken)partner, dan is dit zeker de plek voor jou.

Stanislavski

Restaurant Stanislavski is gevestigd in de voormalig entrée van de Stadschouwburg. Zodra je hier naar binnenloopt proef je ook de sfeer van dit historische theater. Het eten wordt ook netjes opgemaakt geserveerd.

De inrichting is ook hier zeer luxe, met o.a. een grote in het oog springende kroonluchter en een lange bar. Ook zie je de historische elementen terug in elke muur en plafond van het restaurant. Zeker mensen die van historische plekken houden, is dit zeker een aanrader.

Blijf overnachten

Wanneer je een paar alcoholische drankjes genuttigd hebt, dan is het onverstandig om terug te rijden. Blijf daarom ook lekker slapen in één van de hotels aan het Leidseplein. Het overnachten in de sfeervolle en charmante hotels waar overnachten zeker geen straf is.

 

                  

Search