Festival vibes, de leukste festivals in 2017!

Festival vibes, hier wil je heen!   WOHOE, het festival seizoen komt er alweer bijna aan. Afgelopen week was het prachtig weer en wij vonden dat we dit gevoel nog even moesten vasthouden. Festivals zijn hot en snel uitverkocht. Jij wil niet die loser zijn die niet mee kan. Dus daar is Listable! Get Listable […]

Festival vibes, hier wil je heen!

 

WOHOE, het festival seizoen komt er alweer bijna aan. Afgelopen week was het prachtig weer en wij vonden dat we dit gevoel nog even moesten vasthouden. Festivals zijn hot en snel uitverkocht. Jij wil niet die loser zijn die niet mee kan. Dus daar is Listable! Get Listable en lees dit amazing artikel voor de beste en leukste festivals.

De Leukste Festivals

Wie is er niet dol op een festival? Weet je nog niet welke festivals je dit jaar wilt bezoeken? Get Listable! Wij hebben de leukste festivals van het hele land op een rijtje gezet!

De leukste festivals in juli

\r\nJuli is de festival maand! Vrijheid blijheid! Wat zijn de leukste festivals komende maand?

Concert at sea

1 en 2 juli in Scharendijke. Zoals de naam al zegt is dit festival in hartje zomer aan de zee. Genieten van de zon, het water én muziek van een aantal Nederlandse toppers als Guus Meeuwis en De Jeugd Van Tegenwoordig. De kaarten voor dit jaar vlogen als warme broodjes over de toonbank. Wel is er nu een wachtlijst voor het geval er nog kaarten beschikbaar komen!

FestiValderAA

1, 2 en 3 juli in Schipborg

Op dit festival kan je niet alleen terecht voor fijne muziek, maar ook voor theater.  Voor goede deuntjes is het in ieder geval een goede gelegenheid, want o.a. Danny Vera, Barrelhouse, LGHTNNG en Tim Akkerman treden op!

Roots In The Park

2 juli in Utrecht

Roots in the Park is the place to be voor een relaxte festivaldag met blues, soul, roots-rock, americana en aanverwante rootsmuziek tussen het zomerse groen van het Julianapark. Line-up highlight: Keb’mo, Blackberry Smoke, Ryan Bingham en Hurray for the Riff Raff.

By The Creek Festival

9 juli in Vianen\r\nVunzige deuntjes, Zeezout en Basis en Klear nodigen jou uit voor de eerste editie van By The Creek Festival! Kom dansen op o.a. Kriss Kross Amsterdam, Johnny 500, Floorplan, Tijn Benedek, Ben Sims en Hudson Mohawke.

Welcome to the village

15, 16 en 17 juli in Leeuwarden\r\nDrie dagen lang het mooiste kleine dorp van Nederland. Ze beloven zo’n 80 acts in recreatiegebied de Groene Ster. Ongetwijfeld de perfecte mogelijkheid om nieuwe muziek te ontdekken. Een greep uit de line-up: Fresku, All We Are, SUUNS, Lonely the Brave, Alex Vargas en meer!

Zwarte Cross

21 t/m 24 juli in Lichtenvoorde\r\nDe laatste jaren ook steeds populairder onder niet-achterhoekers. De Zwarte Cross is niet zo maar een festival, maar drie dagen lang spektakel met meer dan 27 muziek- en theaterpodia! Een line-up om van te smullen met onder andere The Partysquad en Typhoon. Letterlijk voor het hele gezin, want jong én oud rukken uit naar festivalterrein ‘De Schans’. Om het dit jaar nog mee te maken moet je snel zijn: er zijn alleen nog tickets voor de vrijdag beschikbaar!

De leukste festivals in augustus

Juli is de festival maand, maar ook in augustus zijn er nog een aantal top festivals die je eigenlijk niet mag en kan missen. Wat dacht je van Lowlands?

Paradigm Festival

12 t/m 15 augustus in Groningen\r\nHet electronic music festival in Groningen dat maar liefst 72 uur duurt! Een flinke line-up die jou non-stop laat feesten met o.a. John Talabot, Speedy J, Matthew Dekay, Miss Djax en Red Axes.

Boerenrock Festival

18 t/m 21 augustus in Drouwenermond\r\nEen evenement om te crossen, waar je naast de kermis ook kan genieten van de muziek! Een weekend lang feest! Dit wordt verzorgd door o.a. Bökkers, Half um Half, Fragment, Ritn Ditn en De Helden.\r\n\r\nLowlands\r\n\r\n19,20,21 augustus in Biddinghuizen\r\nIeder jaar in het derde weekend van augustus barst het jaarlijkse feestweekend weer los op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. In 2016 vindt het plaats in het weekend van 19, 20 en 21 augustus.

Strandfestival ZAND

27 augustus 2016 in Augustus. Met je blote voeten in het zand meezingen met de bekendste namen. Dit jaar is een bijzonder jaar voor Strandfestival ZAND. Niemand minder dan Marco Borsato zal dit jaar voor het eerst het podium van ZAND betreden. Guus Meeuwis en Typhoon zijn ook al toegevoegd aan de line-up. De rest laat nog op zich wachten. Nu al overtuigd? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

De leukste festivals in september

September is nog altijd nagenieten! Een top maand, met top festivals!

Nazomeren festival

10 september in Groningen. In lijn met de voorgaande edities worden internationale toppers gecombineerd met de fijnste artiesten van eigen Hollandse bodem zoals Joris Voorn, DJ Gary Beck en De Sluwe Vos. Nazomeren Festival zal dit jaar een flinke metamorfose ondergaan. De indeling gaat flink op de schop en daarnaast kan je meer food, meer plekken om te chillen en meer entertainment verwachten. Heb je geen echt zomers festival kunnen pakken! Wees niet getreurd! ADE maakt alles weer goed.

De leukste festivals in oktober

Festival seizoen al voorbij? Welnee! ADE maakt alles goed!

Amsterdam Dance Event

19 t/m 23 oktober in Amsterdam. Het wordt ’s werelds grootste ‘clubfestival’ genoemd en gezien de line-up van 2015 is het festival deze naam meer dan waard. Tijdens dit festival maak je kennis met de laatste hits en opkomende talenten op verschillende locaties in Amsterdam. Dé perfecte combinatie van de club en een festival. De ticketverkoop en de line-up voor 2016 laten nog even op zich wachten, maar als we de berichten moeten geloven moet je er snel bij zijn om ze te bemachtigen!Wij hopen dat je het naar je zin zult hebben op een van deze festivals! Mocht je al deze festival iets te prijzig vinden? Dan hebben wij ook nog een overzicht gemaakt met de leukste gratis festivals van 2016!

Search