Leukste dagje uit voor je vriendengroep

Wanneer je met je vrienden een dagje weg gaat, wil je natuurlijk wel echt iets doen wat iedereen leuk vindt en het liefst ook wat nog niet iedereen al heel vaak heeft gedaan. In Nederland zijn er genoeg leuke dingen die je kunt doen met je vriendengroep, daarom geven wij in dit artikel een paar […]

Wanneer je met je vrienden een dagje weg gaat, wil je natuurlijk wel echt iets doen wat iedereen leuk vindt en het liefst ook wat nog niet iedereen al heel vaak heeft gedaan. In Nederland zijn er genoeg leuke dingen die je kunt doen met je vriendengroep, daarom geven wij in dit artikel een paar leuke tips om zo een onvergetelijke dag te hebben met je vrienden.

Dagdeel

Je hebt natuurlijk verschillende uitjes, voor verschillende dagdelen. Want aan het eind van de middag is een bierproeverij natuurlijk superleuk, maar om tien uur ’s ochtends zit je daar misschien nog niet op te wachten. We hebben hier een paar uitjes gesplit op dagdeel.

Overdag

Wanneer het heel lekker weer is, is het leuk om met zijn allen een golfcursus te nemen. Niet iedereen fan van? Midgetgolfen is natuurlijk ook altijd nog leuk. Ben je op zoek naar binnen activiteiten denk dan aan activiteiten zoals wandklimmen, rondleiding in Ajax stadium, indoorskiën of gewoon gezellig karten met zijn allen!

Eind van de middag

Rond het eind van de middag kun je het bier alvast koud zetten, want er zijn genoeg activiteiten die je met je vrienden kan doen die gezellig borrelen inhouden. Wat denk je van de Heineken experience, een high beer of een bierproeverij? Verder zijn er ook meerdere brouwerijen in Nederland die je kunt bezoeken.

Avond

Na de borrel ’s middags is het natuurlijk tijd om uit eten te gaan, er zijn natuurlijk ook veel restaurants waar je uit kunt kiezen. Wat leuk is met een groep is een avond dat je een lange zit hebt, daarom doet sushi of tapas het altijd goed. Het is gezellig en je kunt lekker genieten van de dag!

Zo zijn er genoeg dingen te doen door heel Nederland voor iedereen. Ben je benieuwd naar meer tips? Kijk hier voor meer informatie voor mannen en hier voor vrouwentips! Hier worden voor iedereen leuke dingen gegeven die iedereen zou moeten weten!

Search