Leuke goedkope uitjes in Nederland

Leuke goedkope uitjes in Nederland Vaak vraagt een dagje uit om veel geld waar het vaak meer om de belevenis en de gezelligheid gaat. Uiteraard is het leuk om af en toe naar een dierentuin of een pretpark te gaan. Wil je dit graag doen maar voor een eerlijke prijs? Houd dan goed in de […]

Leuke goedkope uitjes in Nederland

Vaak vraagt een dagje uit om veel geld waar het vaak meer om de belevenis en de gezelligheid gaat. Uiteraard is het leuk om af en toe naar een dierentuin of een pretpark te gaan. Wil je dit graag doen maar voor een eerlijke prijs? Houd dan goed in de gaten of er kortingsacties, aanbiedingen of spaaracties zijn. Dit kan je vele euro’s besparen. Er zijn echter ook leuke goedkope uitjes in Nederland die zo goed als gratis zijn. Welke zijn dat zoal?

Het klimduin en de Schoorlse duinen

Je kunt hier het hele jaar door elke dag terecht. Je hoeft nooit entree te betalen en in ieder jaargetijde heeft dit uitje zo zijn eigen charme. Schoorl heeft de breedste duinen van heel Nederland. Een ontzettend mooi gebied om heerlijk te fietsen en te wandelen. Deze activiteiten zijn niet altijd even leuk voor kinderen, maar zij zullen ongetwijfeld enorm genieten op het Klimduin. Deze zandberg is 51 meter hoog en de meeste kinderen zijn hier na een dag nog niet uitgespeeld.

Het Belevenissenbos

Ook al zo’n leuk uitje dat eigenlijk helemaal gratis is. Je vindt dit bos in Lelystad en dit uitstapje is geschikt voor de hele familie. In dit grootste en meest uitdagende speelbos van Nederland komen jullie allerlei uitdagende hindernissen tegen.

Castellum Hoge Woerd

Neem zelf je eten en drinken mee en geniet van een van de leukste gratis uitjes in Nederland. Het is eigenlijk niet te begrijpen dat je hier geen entree hoeft te betalen. Castellum is een nagebouwd fort uit de tijd van de Romeinen. Kinderen kunnen zich hier goed verplaatsen in deze tijd. Ze mogen varen, puzzelen, zien hoe de Romeinen vroeger aten en er zijn ook allerlei dieren te bewonderen.

Neem een museumjaarkaart

Ben je op zoek naar goedkope uitjes, schaf dan eens een museumjaarkaart aan. Het is even een grote uitgave, maar daarna kun je er een jaar lang plezier van hebben. Er zijn tal van musea te vinden die leuk zijn voor zowel kleine als wat oudere kinderen. Na een paar museumbezoeken heb je de Museumkaart er al uit.

Search