LED’S SURPRISE

Wil je een activiteit organiseren voor vrienden of zakenrelaties? Leuk idee! Wil je de activiteit een extra podium geven om jouw gasten welkom te heten? Het ludieke podium dat wij voor je hebben is 8 m2, haarscherp en bestaat uit drie letters: LED. Voordelen van een LED scherm LED dus. Een LED scherm om precies […]

Wil je een activiteit organiseren voor vrienden of zakenrelaties? Leuk idee! Wil je de activiteit een extra podium geven om jouw gasten welkom te heten? Het ludieke podium dat wij voor je hebben is 8 m2, haarscherp en bestaat uit drie letters: LED.

Voordelen van een LED scherm

LED dus. Een LED scherm om precies te zijn. Met een LED scherm kun jij jouw gasten met een pakkend beeld welkom heten op de activiteit. Ga je servies schilderen? Laat vast wat mooie creaties zien in LED. Schommel je liever over het IJ in Amsterdam tijdens een vrijgezellenuitje? Laat een filmpje zien van het waanzinnige uitzicht dat ze zo gaan zien. Goed voor de voorLE…..uhm…pret.
Lees hier meer over de voordelen van LED op een evenement:

LED’S INTERACT

Jij wilt je gasten, vrienden, nichten, neven, kinderen (name it), vast triggeren met een paar vragen over de activatie. Voor een 5-gangen diner in de bios wordt de filmkennis getest en voor een workshop worst maken wat vragen over vlees. De gasten kijken naar het LED scherm, krijgen een vraag en zien de tijd wegtikken. Ze moeten NU hun antwoord op een blaadje schrijven want de volgende vraag komt zo al  (wie de quizmaster is? Jij!). Door deze interactieve content ontstaat er meteen leuke interactie met de doelgroep en worden de gasten al helemaal warmgedraaid voor het evenement. Kijk hier welke andere evenementen wij al hebben bezocht!

LED’S DO THIS?

Laten we samen kijken naar de beste optie voor jouw evenement. Spreken we je snel?

Search