Laat giveaways bedrukken voor jullie huwelijk

Giveaways bedrukken voor jullie gasten Bij een huwelijk horen cadeautjes; met giveaways bedrukken zorgen jullie ervoor dat jullie gasten een mooie permanente herinnering hebben aan jullie huwelijksdag. We hebben een paar suggesties voor jullie op een rij gezet, die je als tips kan aanhouden voor een giveaway voor jullie grote dag. Pennen met naam Bij […]

Giveaways bedrukken voor jullie gasten

Bij een huwelijk horen cadeautjes; met giveaways bedrukken zorgen jullie ervoor dat jullie gasten een mooie permanente herinnering hebben aan jullie huwelijksdag. We hebben een paar suggesties voor jullie op een rij gezet, die je als tips kan aanhouden voor een giveaway voor jullie grote dag.

giveaways bedrukken

Pennen met naam

Bij het gastenboek zullen de gasten hun naam inschrijven. Wat is er nu leuker dan bij dat gastenboek een aantal pennen neer te zetten zodat iedere gast zijn eigen pen heeft naderhand. Op die pen kunnen jullie namen en de huwelijksdatum komen te staan. Zo heeft iedereen een blijvende herinnering die bovendien uitermate praktisch is. Pennen kan je in elke willekeurige uitvoering laten maken en dat maakt het tot zo’n geschikte giveaway.

Bruidssuikers

In het verleden waren ze razend populair; bruidssuikers. De bekende amandel met een laagje bruidssuiker er omheen zat met een paar stuks in een organza zakje. Die bruidssuiker is weer helemaal terug van weggeweest. Alleen zijn ze tegenwoordig doorgaans van chocolade gemaakt. Het organza zakje is nog steeds even geliefd, en een bedrukt kaartje erop maakt de giveaway helemaal af.

 

Bottel jullie eigen label

Als het trouwfeest is geweest vertrekken de gasten weer huiswaarts. Dat is het moment bij uitstek om jullie gasten nog wat mee te geven om aan jullie huwelijk terug te denken. Een flesje van jullie favoriete wijn is altijd een leuke giveaway, maar met een eigen label erop gedrukt bottelen jullie je eigen label voor de gasten. Dit cadeau wordt door heel veel gasten enorm gewaardeerd.

 

Meer inspiratie nodig

Hebben jullie na het lezen van deze tips nog meer inspiratie nodig voor een mooie giveaway, ga dan eens op het internet op zoek naar een speciaalzaak in relatiegeschenken. Zo wordt jullie huwelijksdag onvergetelijk.

Search