Laadpassen vergelijken

Als je elektrisch gaat rijden dan doe je een beroep op een laadpaal om de auto op te laden. Dit gaat in de meeste gevallen niet zonder een laadpas. Laadpassen vergelijken is zeer zinvol omdat je op deze manier al snel heel erg veel geld kunt besparen. Interessante inzichten Laadpassen vergelijken levert je een aantal […]

Als je elektrisch gaat rijden dan doe je een beroep op een laadpaal om de auto op te laden. Dit gaat in de meeste gevallen niet zonder een laadpas. Laadpassen vergelijken is zeer zinvol omdat je op deze manier al snel heel erg veel geld kunt besparen.

Interessante inzichten

Laadpassen vergelijken levert je een aantal heel interessante inzichten op. Zo zie je of er al dan niet sprake is van een vast maandbedrag dat betaald moet worden, of dat dit niet het geval is. Dit geldt ook voor de transactiekosten die bij bepaalde laadpassen wel en bij anderen niet toegepast worden. Laadpassen vergelijken betekent eveneens dat je het grote verschil in dekking inzichtelijk krijgt. Dit is zeer relevant, zeker als je met de elektrische auto op vakantie gaat. Ook interessant is of er al dan niet sprake is van een vaste prijs per kWh en of je met een laadpas al dan niet de beschikking krijgt over een 24/7 klantenservice. Laadpassen vergelijken en je weet ook of je al dan niet aansluitkosten berekend worden.

Heb je een opzegtermijn of niet?

Zo betaal je bij de ene aanbieder helemaal niets, en bij een ander zomaar 60 eurocent per transactie en zo heb je bij de ene laadpas wel een app voor de smartphone beschikbaar en bij de ander niet. Die app is wel handig en bied je relevante informatie over je verbruik, je kosten en de openbare laadpunten die er in de buurt zijn. Als je de laadpassen gaat vergelijken weet je ook of je bij een laadpas ook een opzegtermijn hebt of niet. Al met al zal blijken dat er nogal wat prijsverschil bestaat tussen de verschillende aanbieders van laadpassen, al is de prijs niet alleszeggend. Bij de een krijg je simpelweg ook veel meer service dan bij de goedkopere andere.

Search