Kerstpakketten samenstellen zoals u dat wilt

Bent u dit jaar de verantwoordelijke en moet u kerstpakketten samenstellen waarmee elke werknemer in uw bedrijf aan het einde van het jaar verrast wordt? Dan zijn de meeste van uw collega’s waarschijnlijk niet jaloers op u. Kerstpakketten zijn in Nederland nog steeds een belangrijke manier voor de werknemers om te voelen dat het zware […]

Bent u dit jaar de verantwoordelijke en moet u kerstpakketten samenstellen waarmee elke werknemer in uw bedrijf aan het einde van het jaar verrast wordt? Dan zijn de meeste van uw collega’s waarschijnlijk niet jaloers op u. Kerstpakketten zijn in Nederland nog steeds een belangrijke manier voor de werknemers om te voelen dat het zware werk dat ze elke dag leveren op prijs wordt gesteld. Gelukkig kunt u kerstpakketten samenstellen exact zoals u dat wilt, als u dit online doet.

 

Kerstpakketten samenstellen online

Het internet is de ideale plek voor het bestellen en samenstellen van kerstpakketten. Dat komt doordat u daar in uw eigen tijd tussen alle producten de beste kunt uitkiezen voor uw team of personeel. Als u besluit zelf een kerstpakket samen te stellen, dan heeft u de mogelijkheid om voor iedereen iets persoonlijks te maken en dat zal zeker worden gewaardeerd. Ook kunt u dan producten uitkiezen die iets te maken hebben met uw bedrijf of de branche waarin u werkzaam bent. Iemand in een wijnfabriek heeft natuurlijk weinig aan een flesje Pinot Grigio, maar wel aan een picknickset waarmee ze buiten van een glaasje kunnen genieten. Doe er een aantal heerlijke kaasjes bij en het pakket is compleet. Als u kerstpakketten samenstellen wilt, dan is het internet de ideale plaats om dat te doen.

 

Kerstpakketten met thema’s

Uiteraard kunt u het samenstellen ook overlaten aan de specialisten en een pakket uitkiezen op thema. Landen zijn dan erg in trek, zoals een tapas pakket voor Spanje, een pasta pakket voor Italië en een pakket met een tajine voor een oosters thema. Het gaat echter veel verder dan dat. U laat bijvoorbeeld kerstpakketten samenstellen met een reisthema, met een gadget-thema, met een bepaalde kleur als thema of met een beauty thema. Deze zijn ook in verschillende prijsklassen te krijgen en zo stemt u thema zowel als budget af op uw mogelijkheden. 

 

Geen kerstpakketten samenstellen

Een laatste en waarschijnlijk voor u zeer aantrekkelijke optie die u heeft is om geen kerstpakketten samen te stellen. U bestelt daarvoor in de plaats bonnen met punten die uw werknemers zelf uit kunnen geven aan producten in een winkel. Dit geeft hen de mogelijkheid echt iets uit te kiezen wat ze graag willen hebben en neemt de druk van u af. Vooral als u kerstpakketten samenstellen moet voor veel mensen kan dit een oplossing bieden. U kunt dan namelijk nooit iedereen tevreden stellen. Door men de mogelijkheid te geven zelf een keuze te maken, weet u zeker dat iedereen iets krijgt wat ze ook echt willen hebben.

 

Maak er dit jaar iets speciaals van

Door het kerstpakketten samenstellen dit jaar online te doen kunt u in de maand december echt iets moois schenken. En uw personeel heeft dat uiteraard meer dan verdiend. Stel een persoonlijk pakket samen of laat uw medewerkers zelf kiezen wat ze dit jaar willen ontvangen. Kiest u voor de online optie en begint u het kerstpakketten samenstellen op tijd, dan kan de kerst voor uw personeel en hun familieleden dat jaar al niet meer stuk.

Search