Illustrator cursus: leer werken met Adobe Illustrator

Professioneel aan de slag als DTP’er of grafisch ontwerper met Adobe Illustrator? Of wil je leren werken met het opmaakprogramma? Dan is een Illustrator cursus van DWM trainingen interessant voor jou! Wat leer je tijdens deze Illustrator cursus? Tijdens de Illustrator cursus van DWM trainingen leer je alles over gereedschappen, kleuren en vormen. Verder verken […]

Professioneel aan de slag als DTP’er of grafisch ontwerper met Adobe Illustrator? Of wil je leren werken met het opmaakprogramma? Dan is een Illustrator cursus van DWM trainingen interessant voor jou!

Wat leer je tijdens deze Illustrator cursus?

Tijdens de Illustrator cursus van DWM trainingen leer je alles over gereedschappen, kleuren en vormen. Verder verken je de mogelijkheden van lagen en stijlen. Met de cursus ontwikkel je vaardigheden om technische tekeningen, grafische producten en illustratieve tekeningen te ontwerpen.

 

In deze Illustrator cursus wordt er aandacht besteed aan: de interface, navigeren in het programma, selecteren, vormen maken, vormen samenvoegen, afbeeldingen overtrekken, kleur, pen tool, effecten, stockmateriaal, objecten transformeren, tekst, tekengebieden, opslaan en exporteren. 

Voor wie is deze cursus?

De Illustrator cursus van DWM trainingen is geschikt voor iedereen die wilt leren werken met dit grafische Adobe programma. Ook als je helemaal geen ervaring hebt met Adobe Illustrator dan kan je deelnemen aan de cursus. De groepen bestaan uit ongeveer 6 tot 8 deelnemers. Door de kleine groepen is er voor iedere cursist voldoende aandacht. Naast beginners kan de cursus ook voor ervaren Adobe Illustrator een goede aanvulling zijn. Deze Illustrator cursus is voor iedereen die Adobe Illustrator wilt gebruiken voor het maken en ontwerpen van:

  • Infographics
  • Logo’s
  • Illustraties
  • Afbeeldingen voor web en drukwerk
  • Iconen
  • Mode-tekeningen
  • Cartoons

Illustrator cursus van DWM trainingen

Bij DWM trainingen ben je aan het juiste adres voor Adobe cursussen. Zo ook als je een Illustrator cursus wilt volgen. Tijdens de cursus leer je op een snelle en creatieve manier om te gaan met het programma. Naast de klassikale cursus krijg je ook een cursusboek en een certificaat aan het einde van de training. Staat natuurlijk altijd goed op je CV.

Search