Ik wil een rolluik maar met montage, wat kost mij dat?

In deze zomertijden kan het heel erg handig zijn om een rolluik aan te schaffen bij uw ramen. Maar wat kost dat precies en wat als ik alles in een wil hebben? Het rolluik, de montage ervan en ook de afwerking. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over rolluiken zelf, wat het […]

In deze zomertijden kan het heel erg handig zijn om een rolluik aan te schaffen bij uw ramen. Maar wat kost dat precies en wat als ik alles in een wil hebben? Het rolluik, de montage ervan en ook de afwerking. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over rolluiken zelf, wat het kost en hoeveel alles in een kost. Lees gerust verder, voor vragen en/of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen of op onze website kijken.

Waarom eenrolluik aanschaffen?

Er zijn verschillende redenen waarom ik u zou adviseren om rolluiken te kopen. Om te beginnen met dit weer is het erg handig om een mogelijkheid te hebben om de zon buiten uw woning te houden. Als u een boek wilt lezen, een serie of tv-programma wilt kijken of houd u er niet van de warmte die de zon u geeft als het de hele dag in uw woning staat.

Als u zich niet helemaal op uw gemak voelt bij u thuis en er niet zeker van bent of mensen bij u makkelijk kunnen in breken is een rolluik een goede oplossing. Omdat een soort extra beveiliging is om uw woning zal het lastiger zijn om bij u thuis binnen te komen, dit wel als die gesloten is natuurlijk. Ook voor extra privacy kan een rolluik zorgen. Dit heeft te maken met het feit dat mensen dan niet bij u meer uw woning in kunnen kijken en kunt u gerust eten, wat drinken of uw favoriete televisieprogramma kijken.

In de winter heeft het rolluik ook nog een extra dienst. De kosten van de rolluiken kunt u terugverdienen doormiddel van het besparen op uw energierekening. Omdat het rolluik de warmte beter in uw woning kunt houden zal u dus ook minder energiekosten hebben en daarom kunt u uw investering terugverdienen.

Rolluiken prijzen inclusief montage

De kosten van rolluiken zijn verschillend omdat u verschillende opties heeft per rolluik. Om te beginnen heeft u natuurlijk het rolluik zelf. De grootte en het materiaal bepalen de prijs hiervan. Als u gaat voor een kunststof rolluik zal dit minder kosten dan als u gaat voor een aluminium rolluik. De kosten zal variëren tussen de honderd en ruim vijfhonderd euro per rolluik voor de grootte en het materiaal.

Naast dat is de bediening van het rolluik een belangrijke factor. Als u een rolluikmotor implementeert in uw rolluik zal dit meer kosten maar ook gemak opleveren. De kosten van de bediening kan variëren tussen de tien en ruim tweehonderd euro.

De laatste kostenpost van een rolluik is natuurlijk de montage ervan. Dit ligt geheel aan wat voor bedrijf u inhuurt en hoeveel hun rekenen. Gemiddeld zal de rolluiken prijzen inclusief montage tussen de honderd en tweehonderd euro zijn. Dit houdt in dat u ongeveer voor ruim twee honderd euro een rolluik kan aanschaffen maar ook voor duizend euro. Het is maar wat uw voorkeur heeft.

Search