Hoi Hostess!

Wil jij een jouw klant een ervaring geven om nooit te vergeten? Wil jij jouw familie of vrienden meenemen voor een weekendje weg dat hun leven verandert? Dan zit jij op de juiste website. Scheelt weer! Maar nu deze vraag: heb jij er al over nagedacht hoe je deze activiteit van A-Z aankleedt? We hebben […]

Wil jij een jouw klant een ervaring geven om nooit te vergeten? Wil jij jouw familie of vrienden meenemen voor een weekendje weg dat hun leven verandert? Dan zit jij op de juiste website. Scheelt weer!

Maar nu deze vraag: heb jij er al over nagedacht hoe je deze activiteit van A-Z aankleedt? We hebben een namelijk een nieuwtje. Een activatie kent een begin, maar geen einde. Je kunt het zo compleet maken als je zelf wilt. Stel je eens voor dat jij tijdens de activiteit volledig ontzorgd wordt zodat jij kunt genieten met jouw gasten. Hoe klinkt dat?

We hebben twee woorden voor je: Hoi Hostess!

Tijd voor een goed gesprek met een van onze Hostessen.

Wat kun jij voor mij betekenen Hostess?
Dat vertellen ik je graag. Ik zorg voor een goede ontvangst, ik ga rond met een welkomstdrankje, ik vertel de gasten meer over de locatie en de activiteit. Ik ben er eigenlijk voor alle vragen van de gasten en geef het antwoord op elke vraag, vaak voordat deze gesteld wordt. Ik ben van alle markten en activaties thuis. The story continues here.

Wat heb jij zoal aan Hostess ervaring Hostess?
Goede vraag! Van alles (en nog wat). Maar deze twee evenementen springen eruit voor mij.
Een rally van StreetGasm.
Bezoeken van bedrijven voor Ziggo Zakelijk.

Over welke competenties beschik jij Hostess?
Zonder arrogant te willen klinken: ik ben sociaal, oplossingsgericht, klantvriendelijk en heb een representatief uiterlijk. Heb het hier allemaal nog even op een rijtje gezet.

Dat klinkt wel erg goed. Zou ik zelf Hostess kunnen worden?
Als jij voldoet aan de competenties die wij zoeken voor een Hostess wel! Het is een super leuke baan: je komt op de leukste beurzen, de grootste evenementen en zomerse festivals. Ik zou nooit meer een andere baan willen. Interesse?

Daarom dus Hostess!
Precies!

Search