Herinneringen zijn voor altijd

Herinneringen zijn voor altijd Je kent het wel, een telefoon die volstaat met duizenden foto’s en in sommige gevallen zelfs tienduizenden foto’s. Hartstikke zonde dat deze foto’s die je hebt gemaakt van je dierbaren en dierbaarste momenten staan weggestopt op zo kleine telefoon. Natuurlijk scroll je wel eens door je foto’s maar echt genieten doe […]

Herinneringen zijn voor altijd

fotoboek

Je kent het wel, een telefoon die volstaat met duizenden foto’s en in sommige gevallen zelfs tienduizenden foto’s. Hartstikke zonde dat deze foto’s die je hebt gemaakt van je dierbaren en dierbaarste momenten staan weggestopt op zo kleine telefoon. Natuurlijk scroll je wel eens door je foto’s maar echt genieten doe je er niet van. Tijd om een fotoboek te maken waar je nog jarenlang plezier van hebt, jij, je kinderen en wellicht zelfs je kleinkinderen. Zo zorg je voor het mooiste fotoboek.

Maak je eigen oldschool fotoboek

 

Je kan ervoor kiezen om een oldschool fotoboek te maken, je kent het vast wel van je eigen foto’s van vroeger. Je laat de foto’s afdrukken en voegt deze dan bij elkaar in een fotoboek. Je kan er dan voor kiezen om er zelf nog teksten bij te schrijven. Natuurlijk zijn er tegenwoordig nog veel meer nieuwe mogelijkheden maar een handgemaakt fotoboek verliest zijn charme nooit.

Creëer een fotoboek online

 

Een andere optie is om online een fotoboek te creëren en deze vervolgens te laten afdrukken. Een groot voordeel is dat alle foto’s direct op het papier geprint zijn en het fotoboek is voorzien van een persoonlijke hardcover met eigen foto. Bij veel online fotoboeken heb je ook de mogelijkheid om tekst toe te voegen, zo maak je het nog persoonlijker door het toevoegen van kleine quotes. Deze fotoboeken blijven vaak mooier dan de oldschool fotoboeken omdat je hier niet te maken hebt met losse foto’s met de kans op kwijtraken.

Iets anders dan een fotoboek?

 

Heb je al een fotoboek gemaakt en heb je enkele foto’s die echt favoriet zijn? Dan kan je er natuurlijk ook nog voor kiezen om een fotocollage op canvas te laten afdrukken. Deze kan je in je woon of slaapkamer hangen zodat je dagelijks kan genieten van je mooiste. Zo heb je je dierbaarste herinneringen altijd dichtbij.

Benieuwd naar hoe je fotoboek eruit zou komen te zien? Bekijk dan hier je eigen persoonlijke fotoboek.

Search