Helikoptervlucht als bedrijfsuitje

Originele keuze voor een bedrijfsuitje Ben je op zoek naar een origineel idee voor je bedrijfsuitje en heb je alle standaardactiviteiten al uitgevoerd met je bedrijf? Overweeg dan een helikoptervlucht als bedrijfsuitje! Geheid dat een zo een vlucht een unieke ervaring is voor een groot deel van het personeel. Niet alleen is het een spannend […]

Originele keuze voor een bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een origineel idee voor je bedrijfsuitje en heb je alle standaardactiviteiten al uitgevoerd met je bedrijf? Overweeg dan een helikoptervlucht als bedrijfsuitje! Geheid dat een zo een vlucht een unieke ervaring is voor een groot deel van het personeel. Niet alleen is het een spannend uitje, je leert ook nog eens wat meer over de omgeving waar het bedrijf zich bevindt. Een bedrijfsuitje is een perfecte gelegenheid voor deze originele activiteit.

Waarom een helikoptervlucht?

Gezien de grootte en de functie van een helikopter is het een erg flexibel voortuig. De helikopter kan zelfs landen en opstijgen op uw eigen terrein. Is het werk gedaan, dan kan de helikopter vanuit de tuin van uw bedrijf opstijgen. Wellicht wil je je personeel graag meer leren over de omgeving waar je bedrijf zich bevindt? Of zijn er andere bezienswaardigheden die belangrijk en bijzonder zijn om te bezoeken? Je zult direct zowel letterlijk als figuurlijk een ander perspectief hebben van kilometers hoog in de lucht. Met een helikoptervlucht heb je meerdere vliegen in éen klap. Er zijn genoeg redenen te benoemen voor een vlucht door de lucht.

Opties voor de helikoptervlucht

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de helikoptervlucht te laten dienen als vervoersmiddel van activiteit naar activiteit. Ook kan er gekozen worden voor het maken van enkele rondjes boven uw bedrijfsterrein. Hoeveel rondjes dit zijn hangt natuurlijk af van de hoeveelheid personeelsleden die deelnemen. Er zijn genoeg opties voor verschillende soorten bedrijven van verschillende maten en sectoren. Daarnaast zijn er ook genoeg opties wat betreft de capaciteit van de helikopter. Dus of het team nu groot of klein is, er is genoeg plek voor iedereen om deze bijzondere ervaring te ondergaan.

Search