Happy life, expensive life

Leuk leven kost geld. Oké, sommige dingen zijn gratis. Een fietstocht door het bos, een picknick aan het strand of een potje Monopoly (gelieve fiets, picknickmand en spel van te voren aan te schaffen). Deze gratis activiteiten gaan alleen snel vervelen of vallen in het water. Zoveel bossen zijn er niet in Nederland, picknicken in […]

Leuk leven kost geld. Oké, sommige dingen zijn gratis. Een fietstocht door het bos, een picknick aan het strand of een potje Monopoly (gelieve fiets, picknickmand en spel van te voren aan te schaffen). Deze gratis activiteiten gaan alleen snel vervelen of vallen in het water. Zoveel bossen zijn er niet in Nederland, picknicken in de regen is niks en die Kalverstraat uit Monopoly bezoek je liever in het echt.

Tijd dus voor het echte werk: een festival, een drankje op een terras of een 5 gangen diner. Allemaal leuk, allemaal slecht voor de portemonnee. Conclusie: we moeten aan de bak! Hello Working RebelZ!  

De leukste bijbaan van de wereld

Geld verdienen met de baan van je dromen. Klinkt te mooi om waar te zijn toch? Laten we eerlijk zijn: werk is werk. Working RebelZ heeft geen vacatures voor het proeven van cocktails aan zee met een zonnetje op je bol en een dolfijntje in het vizier. Dat niet maar dit wel!

Werken aan een droom

De bedrijven waar Working RebelZ mee samenwerkt, bieden allemaal serieuze doorgroeimogelijkheden. We plaatsen jou bij een bedrijf waarvan wij denken dat jij er op je plek zit en letten in je functie op de kwaliteiten die je bezit en de dromen die je hebt.

Zo creëren we alle mogelijkheden om deuren te openen. Deuren naar een andere functie bij goed presteren; deuren naar een hoger salaris; deuren naar de toekomst. Hoe leuk is het om te doen waar je goed in bent en daar ook nog geld mee te verdienen? Precies! Kijk hier voor welke bedrijven wij werken!

De weg naar de droom

Enthousiast geworden van Working RebelZ maar geen idee waar je moet beginnen? Wij geven je graag tips en tricks mee voor de sollicitatieprocedure. Snuffel eens tussen onze blogs!

Working life, happy life

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek dan kijken we samen naar een goede match voor de perfecte bijbaan! Stel je eens voor: een goed gesprek bij Working RebelZ, een perfect sollicitatiegesprek met al onze tips en tricks en dan….. AANGENOMEN! Yes! Een leuke bijbaan en after work?

Happy life!

Search