Hamburger in Amsterdam

Een lekkere hamburger in Amsterdam Waar vindt je die? Dat hebben wij voor jou uitgezocht!

Hamburger in Amsterdam

 

Ga jij weleens uiteten in Amsterdam? Wij hebben een tip. Eet eens een burger! Maar een lekkere en goede burger in Amsterdam, waar vind je die? Dat hebben wij voor jou uitgezocht. Wij hebben de lekkerste 6 burger restaurants even op een rij gezet.

Burgermeester

Een zeer lekker hamburger restaurant. Ze maken elke dag hun sauzen en hamburgers vers, en weten precies waar elk product vandaan komt. Het bedrijf is een idee van drie schoolvrienden die houden van lekker en betaalbaar eten. Met de keuze uit 11 heerlijke hamburgers, en de maandburger zit je hier helemaal goed.

Ter Marsch & co

Met meerde prijzen op hun naam is dit restaurant zeker een aanrader. Al 125 jaar ervaring en altijd gestreefd naar het beste resultaat. Producten zijn vers en huisgemaakt. De rijkelijk belegde en duurzame hamburger is lekker, maar aan de wat duurdere kant.

Smokin’ Barrels

Erg leuk en anders Burger restaurant. Het is binnen niet zo groot wat voor veel gezelligheid zorgt. Ze hebben een leuk terras met heaters zodat je altijd lekker warm zit. Bestel een lekkere Hamburger met een cocktail, of zelfs kreeft. Ook hebben ze hier een enorme lijst met verschillende soorten bier. Burgers worden gegrild op smoking’ barrels voor de karakteristieke rokerige smaak.

Burgerbar

Bij dit Burger restaurant hebben ze niks minder dan heerlijke hamburgers. Met meerdere restaurants zit er altijd wel  in de buurt. Ze zijn tot laat open, wat perfect is voor na het stappen om nog even een lekkere hamburger te halen. En met de verse en natuurlijke producten is een lekkere hamburger hier zeker te krijgen.

The butcher

Een klein en gezellig Burger restaurant. Met restaurants in Ibiza en Berlijn kun je er vanuit gaan dat ze weten wat ze doen. Met alleen verse en goede producten zijn dit lekkere burgers, en in een leuk restaurant met gezellige uitstraling is het een complete ervaring.

Burger Bitch

Naast de Arena zit Burger Bitch, een restaurant met een unieke modern-Amsterdamse sfeer. Harde muziek en foto’s van sexy dames op de kaart is daar normaal. De plek om na een concert of voetbalwedstrijd even een goede kwaliteit en grote hamburger te eten.

Search