Halloween vieren in Nederland

Heb jij geen idee wat je moet doen met Halloween, maar wil je wel iets leuks doen? kijk dan even op deze blog voor wat inspiratie!

Halloween vieren in Nederland

Halloween komt er weer aan, en dat betekent lekker griezelen! Waar is het nou een leuk om Halloween te vieren? Wij hebben de griezeligste plekken op een rijtje gezet.

Halloween fright night – Walibi Holland

Een van de bekendste plekken om Halloween te vieren in Nederland. Er zijn verschillende haunted houses ( spookhuizen ) waar je naar binnen kan om eens flink bang gemaakt te worden. Er zijn ook meerdere scare zones waar zombies, piraten, levende game figuren en nog meer griezels rondlopen. Je kan natuurlijk ook gewoon in alle attracties van het pretpark. Het is wel erg druk dus houdt daar rekening mee. De fright nights zijn elk weekend van oktober van 10.00 tot 23.00. Kaarten zijn rond de 30 euro. De haunted houses kosten 6 euro.

 

Halloween nightmares Utrecht

Om eens echt bang gemaakt te worden kun je hier perfect Halloween vieren. In Utrecht opent dit jaar weer het grootste spookhuis van de Benelux. Het thema is dit jaar circus en kermis. Je loopt door een doolhof met 25 kamers voor horror en enge beesten. Het spookhuis is vanaf 29 september tot 31 december geopend op woensdag t/m zondag. Tickets zijn 15 euro.

 

The nightmare Eindhoven

Om Halloween te vieren is de Temporary Art Centre in Eindhoven omgetoverd om je eens flink bang te maken. Ga de twee spookhuizen in en vertrouw op je instinkt, niemand die je kan horen durf jij het aan? Als dat nog niet eng genoeg was kun je ook een escape room doen. Je probeert dan een vrouw uit shock te helpen, gaat het jou lukken binnen 20 minuten? Kaartjes kosten 14 euro.

 

Scare me 5.0 Almere

Ook leuk om Halloween te vieren is Scare me in Almere. Er zijn drie spookhuizen gemaakt met zombies en een onopgeloste moord. Ook kun je aan boord op en piratenschip en de schat proberen te stelen. Als je zelfs dan nog niet bang genoeg bent kun je zelfs in de bioscoop een korte horrorfilm kijken. Kaarten zijn rond de 15 euro en het is open vanaf 15 september tot 7 oktober.

Search