Leukste gratis festivals van 2016

Festivals zijn geweldig om bij te wonen, maar de kaartjes zijn soms erg prijzig. Daarom heeft Listable een overzicht gemaakt van de leukste gratis festivals in heel Nederland.

De leukste gratis festivals

Festivals zijn geweldig om bij te wonen, maar de kaartjes zijn soms erg prijzig. Daarom heeft Listable een overzicht gemaakt van de leukste gratis festivals in heel Nederland.

De leukste gratis festivals in juli

Big Rivers

3 t/m 12 juli in Dordrecht. Big Rivers duurt tien dagen en is elke dag gratis toegankelijk. Een echt volksfeest in het centrum van Dordrecht met dit jaar onder andere Kovacs, Memphis Maniacs en de Bazzookas. Als je in de buurt bent is het zeker de moeite waard om de sfeer hier te proeven.

Metropolis

5 juli in Rotterdam. Metropolis wordt gehouden in het Rotterdamse Zuiderpark. Het is een gratis festival met nationale en internationale acts. Dit jaar spelen onder andere Vintage Trouble, Glass Animals, Tourist Lemc en Die Nerven op Metropolis. Na het festival is er een afterparty in Rotown. Dat wordt een mooie dag!

De leukste gratis festivals in augustus

Dollenacht Festival

5, 6 en 7 augustus in Appelscha. Een kleinschalig, maar GRATIS festival in Appelscha! Verschillende DJ’s zorgen voor een groot feest (én er is een schuimparty!). Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt.

De leukste gratis festivals in september

Appelpop

9 en 10 september in Tiel. Een gratis toegankelijk festival aan de in Tiel dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid! Drie podia met dit jaar o.a. Marco Borsato, De Staat, Fresku, Balthazar en Lucas Hamming.

LelySTART

\r\n16, 17 en 18 september in Lelystad. Dit weekend kan je gratis geesten op de start van het culturele seizoen. De line-up is nog niet volledig bekend, maar wat we wel weten is dat Douwe Bob in ieder geval van de partij is! Zeker de moeite waard om bij te zijn.Ben je nog van plan om een laatste festival te pakken met dit weer? Dan zijn deze kleine tasjes nog een leuke top voor een perfecte outfit!

Search