Genieten van de Griekse keuken in Almelo

Genieten van de Griekse keuken in Almelo Wil je eens lekker uit eten in Twente met je gezin? Is er nog geen locatie voor het bedrijfsdiner voor het jubileum van die leuke collega? Restaurant Kreta in Almelo is dan een echte aanrader. Hier kun je gieten van heerlijke gerechten als Carpaccio, Zalmsashimi en natuurlijk Griekse […]

Genieten van de Griekse keuken in Almelo

Wil je eens lekker uit eten in Twente met je gezin? Is er nog geen locatie voor het bedrijfsdiner voor het jubileum van die leuke collega? Restaurant Kreta in Almelo is dan een echte aanrader. Hier kun je gieten van heerlijke gerechten als Carpaccio, Zalmsashimi en natuurlijk Griekse specialiteiten die de chef in de loop der jaren heeft verfijnd. Bij dit sfeervolle restaurant in Almelo ben je verzekerd van kwaliteit en uitstekende bediening.

Verse ingrediënten en professionele bereiding

Elke spectaculaire culinaire ervaring hangt samen met de kwaliteit van het geserveerde gerecht. Daarom gebruikt de kok bij elk gerecht alleen maar verse ingrediënten en kruiden bij de bereiding van je eten! Zo komen de aroma en smaak van de gerechten volledig tot hun recht. Naast een betere aroma en smaak zijn verse maaltijden ook een stuk gezonder, iets wat goed in de hedendaagse levensstijl past.

Stijlvol en sfeervol

Het restaurant beschikt over een stijlvol en luxueus interieur met een brede diversiteit aan tafelindelingen. Hierdoor kun je voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor een avond met de hele familie bij Restaurant Kreta terecht. Wil je na het dineren nog een heerlijk wijntje drinken of slaapmutsje drinken dan kun je altijd plaatsnemen aan de bar. Het barpersoneel kan je voorzien van het Griekse anijsdrankje Ouzo, wat met zijn herkenbare anijssmaak heerlijk is na het Griekse eten.

Dineren aan het water

Naast het restaurant dat plaats biedt aan 150 personen beschikt het restaurant over een terras aan het mooiste water in de binnenstad van Almelo. Het gehele restaurant is gevestigd op een “eiland” in het uiterste eind van het kanaal en is met een loopbrug te bereiken. Door deze ligging ben je verzekerd van een prachtig uitzicht over het water en de winkelstraten op de overliggende oevers.

Search