Groot of klein feest organiseren in Utrecht

Groot of klein feest organiseren in Utrecht Voor feesten, zoals bruiloften of bedrijfsevenementen zijn er veel verschillende ruimtes beschikbaar in de provincie Utrecht. Om je twee voorbeelden te geven hebben we een zeer grote en een iets knussere locatie voor je uitgelicht, beiden zijn goed bereikbaar in het midden van Nederland. Studio A12 in Utrecht: […]

Groot of klein feest organiseren in Utrecht

Voor feesten, zoals bruiloften of bedrijfsevenementen zijn er veel verschillende ruimtes beschikbaar in de provincie Utrecht. Om je twee voorbeelden te geven hebben we een zeer grote en een iets knussere locatie voor je uitgelicht, beiden zijn goed bereikbaar in het midden van Nederland.

Studio A12 in Utrecht: groot en modern

Sudio A12 is een grote en modern evenementenlocatie in Utrecht. Er zijn hier zowel kleinere als grotere zalen beschikbaar, geschikt voor 150 tot maar liefst 3000 bezoekers.

De zalen van Studio A12 bestrijken circa 2.200 vierkante meter. Hierdoor is deze locatie ideaal voor grotere bedrijfsfeesten, schoolfeesten, muziekevenementen en zelfs beurzen.

De bezoekers kunnen gratis parkeren in de parkeergarage van Studio A12. Daarnaast is deze plek ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Lees meer over deze evenementenlocatie in Utrecht.

“In Studio A12 heb je in het weekend echt top-feesten! De hele zaal is dan leuk ingericht, je bent omringt door leuke mensen en de artiesten zijn vrijwel altijd goed. Echt een aanrader voor de zaterdagavond! –Anton uit Utrecht”

Houtrust in Amersfoort: knus en informeel

Voor persoonlijke feesten, zoals jubilea en bruiloften kun je terecht in Houtrust. Deze informele, gezellige locatie in Amersfoort is ook zeer geschikt voor reguliere bedrijfsevenementen en vergaderingen. Houtrust beschikt over een eigen keuken, hier kunnen zij voorzien in verschillende soorten catering.

Bij deze feestlocatie kun je ook gratis parkeren. De parkeerplaats biedt ruimte aan 250 auto’s. Daarnaast is deze locatie zeer goed bereikbaar met de trein. Het dichtstbijzijnde station is station Amersfoort Vathorst en ligt op circa 5 minuten lopen van deze locatie. Lees meer over deze feestlocatie in Amersfoort.

“Houtrust is echt een leuke informele locatie voor een bruiloft. Ik had hier samen met mijn man het trouwfeest gehouden en wij zouden deze plek zeker aanraden! Het personeel is super vriendelijk, voor het eten kan je kiezen wat je wilt en het is ook goed bereikbaar. – Marie uit Nijkerk”

Search