Factuur verkopen; de voordelen

Heb je er weleens over nagedacht om je facturen te verkopen? En wat hiervan de voordelen kunnen zijn? Wij zijn ervan overtuigd dat facturen doorverkopen voor vele ondernemers enorm interessant kan zijn. Op de website van Factuur Voldaan vind je meer informatie over hoe dit werkt, de mogelijkheden en wat de kosten zijn. Wij hebben […]

Heb je er weleens over nagedacht om je facturen te verkopen? En wat hiervan de voordelen kunnen zijn? Wij zijn ervan overtuigd dat facturen doorverkopen voor vele ondernemers enorm interessant kan zijn. Op de website van Factuur Voldaan vind je meer informatie over hoe dit werkt, de mogelijkheden en wat de kosten zijn. Wij hebben hieronder alvast de voordelen op een rijtje gezet.

Voordelen factuur doorverkopen

Het verkopen van je facturen heeft enorm veel voordelen. Er is niets zo fijn als het ontvangen van de betaling binnen 24 uur. Hierdoor krijgt je onderneming een betere liquiditeit. Lees hieronder alle voordelen.

Betaalbaar

Het verkopen van je factuur brengt weinig kosten met zich mee. Zo betaal je slechts 4 á 6% van het factuurbedrag als vergoeding. De kosten zijn erg transparant, zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Vlotte betaling

Als ondernemer weet je als geen ander hoe vervelend het is als klanten veels te laat of zelfs helemaal niet betalen. Door je factuur te verkopen weet je zeker dat je de betaling binnen 24 uur ontvangt.

Bepaal zelf de facturen

Je mag zelf bepalen welke facturen je wilt verkopen. Heb je vaste klanten die altijd netjes op tijd betalen? Dan is het natuurlijk zonde om hierover 4 á 5% kosten te betalen bij het doorverkopen van de factuur. Je bepaalt zelf welke facturen je wilt verkopen.

Gemakkelijk

Het systeem werkt erg gemakkelijk. Met een paar klikken op de muis heb je de door jou gewenste facturen verkocht. Daarnaast werkt het erg snel en efficiënt. Het verkopen van facturen zorgt ervoor dat je geen energie meer hoeft te stoppen in debiteurenbeheer. Het beheren, nabellen en bijhouden van je debiteuren is erg tijdrovend voor ondernemers. Daarom is dit misschien wel het grootste voordeel.

Search